Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat zavarja az első találkozáskor ha azt veszik észre hogy a fiúnak feláll? (ha észreveszik)
Nem gondolják azt hogy csak dugni akar?
nem riasztja őket el?
De oké.Arra válaszolj miért kell rájuk szólni?Miért mennél el sírva?
Hátha így megértem
királykisasszony? aha, igen.
azért kell rájuk szólni, hogy tudják, hogy ez nekem nem fér bele, és, hogy tudják, hogy az a normális, ha az ember megtanulja a társadalmi normák szerint kontrollálni az ösztönszükségleteit. és azért, hogy másnap ne jöjjenek ide azt kérdezgetni, hogy "vajon miért hagyott el".
Mióta társadalmi viselkedés,ha egy randin.Ahol még a két félnek kölcsönös a tetszés és az érdeklődés.
Fel áll a fiúnak.Aki ráadásul még esetleg próbálja takarni?
látom nem vagy hajlandó megérteni. azért majd ha lesz ezzel kapcsolatban saját tapasztalatod, oszd meg velem kérlek.
nem tudom - mellékesen - hány éves vagy, de illene megtanulnod, hogy különbözőek vagyunk, és vannak dolgok, amiket nem mindenki tud tolerálni.
és igen, társadalmi norma az, hogy kulturáltan viselkedjünk, és igyekezzünk uralkodni a vágyainkon, de szerintem ez egy 10 éves gyereknek sem kérdés.
Úristen! Lányok! Örülhettek ha a legnagyobb bajotok a randin az, hogy feláll a srácnak! Csak megsúgom nekktek, hogy egy egészséges férfinek nem kell sok, hogy álljon a zászló és ugyan lehet kontrollálni, de ha egy vonzó nővel vagy egész este akkor be-be csúszik, hogy elkalandozik az ember figyelme.
A kérdés amúgy annyiban felesleges, hogy a férfiak többsége boxert hord, így maximum akkor tűnhet fel a a dolog, ha nagyon lengén van öltözve a srác és a leányzó a fa*rkát bámulja, ami csúnya rossz dolog...
Esetleg ha akkora far*ka van mint egy lónak.
Szerintem aki ezen fenn akad az ne menjen randira, inkább maradjon otthon teázni a kislányokkal.
25F
Mekkora prűd pics* vagy te úristen. Fap*na...:D:D
(mondom ezt lányként ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!