Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat zavarja az első találkozáskor ha azt veszik észre hogy a fiúnak feláll? (ha észreveszik)
Nem gondolják azt hogy csak dugni akar?
nem riasztja őket el?
Akkor kérlek próbáld ki milyen férfinak lenni :)
Magában az jó,hogy a nekünk tetsző lány velünk van.Csinos ruhában.Nagyon szép.
Ez már bőven elég egy merevedéshez.
De a színjáték amit csinálnál az nagyon lélekbegázoló
12., látom, neked kevés, hogy elfogadom a véleményed. milyen színjátékról beszélsz? ne haragudj, de te normális vagy? komolyan gondolod azt, hogy egy nőnek szemrebbenés nélkül el kell fogadnia, hogy álló fasszal közelítenek hozzá?
nem kell férfinek lennem ahhoz, hogy tudjam, hogy ez nem így működik. remélem jön még ehhez a kérdéshez normális pasi is. előfordulhat, persze, bármi előfordulhat,de attól még nem lesz normális.
Igen normális vagyok.Normális ésszel gondolkozom.Nyilván aki álló pötcsel rohangál utánad az egy barom.De ha leültök,és úgy próbál helyezkedni,hogy ne lásd a merevedését.az ne legyen már baj
Nem tudom ki vagy te,de biztos hogy nem egy 100as nő...
Kérdem én, ha első randin az ölembe ül a lány, vagy nyakon csókol, olyankor hogy tartsam kordában?! Attól, hogy feláll, még nem szándékozom aznap lefeküdni vele, de még csak a gondolata sem merül fel bennem.
Látszik, hogy nem értitek a férfiak működését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!