Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazás Monacoba, van aki jönne velem nyáron?
Egyedül nem szeretnék menni, kb július közepén indulhatnánk.
De ez függ attól is ti mikor értek rá.
10-es.
Ha legalább 3-an megyünk akkor valószínű autóval megyünk, egyrészt mivel kijön repülőjegy árból, másrészt tudunk majd kicsit autókázni is a környéken, ami jó dolog.
Az sem gond ha repülővel kell menni, a lényeg, úgy is a városban van, gyalogosan könnyen bejárható.
Ha autóval megyünk a benzinköltséget elosszuk, ha repülővel természetesen mindenki fizeti a részét, ugyanúgy ahogy az utazás többi felmerülő költségét (hotel, kaja, pia, stb)
Annyi a jó benne, hogy nem egyedül vágsz neki az ismeretlennek, hanem egy jó társasággal (remélhetőleg) :)
14-es
Ha jól is akarod magad érezni, pl minden nap megkajálni egy étteremben, akkor az kevés lesz.
Csak az utiköltség, meg a szállás ennyi.
Ha még költeni is akarsz, érdemes 200 ezer forinttal számolni, én magamnak kicsit többet számolok, mert buli belépő, meg ilyenek, plusz a környéken még szeretnék pár dolgot megnézni.
"pár dolgot megnézni"
Ennek olyan "prostizni fogok" szaga van :D
16
Idegen országba én tuti nem mennék prostizni :)
Én nem azért megyek oda, Monaco nem arról szól.
Arra gondoltam, a "van egy pár hely" alatt ,hogy vannak olyan szórakozóhelyek, vagy bárok, ahol csak belépőjegy váltás után lehet bemenni, hajózás, ilyenekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!