Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Simogatott, tapizott már benneteket pasi vagy nő utazás (busz, metró) közben?
Figyelt kérdés
Hogy reagáltatok? Esetleg lett belő2013. máj. 18. 13:58
1/11 anonim válasza:
Igen, sajnos egyik tahó barmot sem sikerült utolérnem, pedig szívesen felpofoztam volna őket.
2/11 anonim válasza:
A párom. Idegennél ez pofont ér.
3/11 anonim válasza:
Egyszer a metrón megmarkolta a lábam közti részt egy pasi, megfordultam, tökön térdeltem és pofon vágtam, mindenki csak nézett...
4/11 anonim válasza:
Üvöltöttem vele mint a sakál, mindenki minket bámult, lehordtam mindennek hogy mekkora egy szánalmas és ocsmány kinézetű kretén akinek erre kell vetemednie hogy nőhöz jusson, megaláztam, égő vörös fejjel szállt le a következő megállónál.
5/11 anonim válasza:
Nem, de ha megpróbálná, akkora pofont kapna hogy leszállna a feje.
6/11 anonim válasza:
én kb két éve a diszko egyik termének az ajtajába álltam aztán jöttek be a nők, a jobbaknak jol megfogtam a seggét először nagyon kiakadtak de aztán mosolygtak mikor megfordultak és rám néztek...ezek szerint élvezték....:)
7/11 anonim válasza:
ma 14:36
Büszke lehetsz. Hogy jössz ahhoz, hogy egyáltalán hozzáérj egy másik emberhez anélkül hogy beleegyezne? Lehet hogy én vagyok túl "hideg" de nekem kell a két lépés távolság idegenektől... Az ilyen kanos idióták miatt nem járok már el bulizni, egyszerűen elveszik a kedvem az egésztől.
8/11 anonim válasza:
7: Hagyd csak. Vannak ilyen szánalmas kretének, akinek csak ennyi jut a nőkből és ezzel ki is merült a szexuális életük. Én még jó pasit nem láttam, aki lányokat fogdosott volna.
De az is lehet, hogy egy szerencsétlen nyeszlett kis figura, aki a vágyálmait írja le. Hogy ő odamegy, megfogdossa a csajokat és ők visszamosolyognak rá, mert tetszik nekik... Hápersze, ezt el is hiszem!
10/11 anonim válasza:
ja, eloszor aszittem oszttarsam aztan rajovok h a mogottunk ulo pasas, vmi torok lehetett, es uu basszus olyan pillantast vetettem ra, ezek utan pedig megmondtam neki h h megegyszer hozzaer eltorom a kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!