Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret bele olyan sok ember innen valamelyik válaszolóba (én is így vagyok)?
csak kérdem :D
ennek mi oka van :O?
én is nagyon szeretek valakit innen :)
Egy cipőben járunk. Én is "erősen kedvelek" valakit innen. Csak hát távolság... :(
Szerintem jó az oldalban, hogy TÉNYLEG mindenféle ember jár ide, nem csak egy-két bizonyos típus és így mindenki megtalálja a magának szimpatikusat. És itt minden ember adhatja önmagát. Lehet kretén és kedves egyszerre, nem kell megjátszania magát, mert nem feltétlenül van célja az itt létének, egyszerűen csak "lazul".
És mert ki vagyunk éhezve az emberi szóra!!! :)
Olyan sokan vannak?Bezzeg engem senki se szeret.
Én szegény.:D
nem válasz alapján..
hanem már lassan két hónapja a napi több órás beszélgetések miatt... nem azért mert láttam 3 választ tőle ..-.-
Boldog a tudatlan.
Nem szerettem bele senkibe, fordítva történt, én voltam az áldozat. De nekem már foglalt a szívem...
Akik már egy ideje leveleznek egymással, azoknál előfordulhat ilyen. Találtál egy olyan személyt, akivel hasonló a gondolkodásotok, szerintem ez egy jó dolog. :)
Az egyik felhasználóval már fél éve ismerjük egymást, azóta is gyakran beszélünk, ha nem lennénk messze egymástól, már együtt lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!