Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeret bele olyan sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret bele olyan sok ember innen valamelyik válaszolóba (én is így vagyok)?

Figyelt kérdés

csak kérdem :D

ennek mi oka van :O?

én is nagyon szeretek valakit innen :)

2013. máj. 24. 21:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ír le egy olyan választ már amibe bele szerettél!
2013. máj. 24. 21:59
 12/36 anonim ***** válasza:
56%

Egy cipőben járunk. Én is "erősen kedvelek" valakit innen. Csak hát távolság... :(

Szerintem jó az oldalban, hogy TÉNYLEG mindenféle ember jár ide, nem csak egy-két bizonyos típus és így mindenki megtalálja a magának szimpatikusat. És itt minden ember adhatja önmagát. Lehet kretén és kedves egyszerre, nem kell megjátszania magát, mert nem feltétlenül van célja az itt létének, egyszerűen csak "lazul".

És mert ki vagyunk éhezve az emberi szóra!!! :)

2013. máj. 24. 22:02
 13/36 anonim ***** válasza:
0%

Olyan sokan vannak?Bezzeg engem senki se szeret.

Én szegény.:D

14/36 A kérdező kommentje:

nem válasz alapján..

hanem már lassan két hónapja a napi több órás beszélgetések miatt... nem azért mert láttam 3 választ tőle ..-.-

15/36 anonim ***** válasza:

Boldog a tudatlan.

Nem szerettem bele senkibe, fordítva történt, én voltam az áldozat. De nekem már foglalt a szívem...

2013. máj. 24. 22:08
 16/36 Pain for Pleasure ***** válasza:

Akik már egy ideje leveleznek egymással, azoknál előfordulhat ilyen. Találtál egy olyan személyt, akivel hasonló a gondolkodásotok, szerintem ez egy jó dolog. :)

Az egyik felhasználóval már fél éve ismerjük egymást, azóta is gyakran beszélünk, ha nem lennénk messze egymástól, már együtt lennénk.

2013. máj. 24. 22:08
 17/36 anonim ***** válasza:
Én nem szerettem bele, de "megismertem" egy nagyon aranyos fiút. Csak eltűnt :( de nagyon sokszor jut eszembe. Még helyes is volt :D
2013. máj. 24. 22:14
 18/36 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! Te is először a válaszait láttad, az sokat számít, hiszen ha figyeled ebből sok mindent le lehet szűrni, csak sajnos emberek erre képtelenek, utána meg elkezdesz vele levelezgetni, hát az már mást, ott már belső tulajdonságokat is ki lehet szűrni, nem csodálom, amúgy nincs ezzel semmi gond N
2013. máj. 24. 22:18
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

17-es igen? :D

Gegelt?

2013. máj. 24. 22:18
 20/36 anonim ***** válasza:
Kittiiiiike. Fiú, vagy lány az illető?
2013. máj. 24. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!