Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak! Nektek ez kicsi mell?
Nagyon szép nő. A alakkal és a mellekkel nincs gond. :)
25/F
A megidézett dalban mindkét refrén szerepel, kánya is, vércse is :P
A csaj: az arca alapján fiatal, csinos, de a teste egy lestrapált MILF-é. A mellmérettel önmagában nincs baj.
Érdekes hogy mennyire megoszlanak a vélemények...hasonló alakom van,(szőkésbarna,hosszú hajam :P),és eddig még nem volt gondom belőle. Meg ha úgy vesszük,régen ez volt az ideál...ma meg csak a kutyák játszanak csontokkal ;)
Persze nem vetném meg ha kockás hasam lenne,de így sincs bajom magammal :D
16 vagyok
Kedves 18!
Nem az a baj, ha egy lány picit husis, én sem szeretem a kutyajáték csontkollekciókat, de a képen belinkelt nőnek petyhüdt a teste, olyan lestrapáltnak látszik, mint aki nem rég szült.
Azon a képen, ahol szemben áll ordenáré ráncos a lágyéka, a hasa alja. Az oldalnézeti képen is a háta közepével egy vonalban oldalt egész nagy ráncot vet a háta bőre.
Na ezért nem szép, nem azért, mert nem anorexiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!