Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 15 éves csaj elkezdene titeket simogatni (részegen) kihasználnátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 19:16
11/20 anonim válasza:
Jaja. Amúgy mi ez a sok részeg kérdés? Újat találjatok már ki gyerekek, újat.
12/20 anonim válasza:
Sem tiniket,sem nőket.
Hárítanám az ilyet.
26F
13/20 anonim válasza:
Nem használnám ki, sőt, magamba, úgy hogy ne is lehessen észrevenni kicsit nevetnék is a helyzeten, de egyben kínosan is érezném magam. Lehet kicsit növelné az önbizalmamat.
Gondoskodnék róla hogy épségben hazakerüljön.
14/20 anonim válasza:
persze, hogy élnék a lehetőséggel. úgysem emlékezne rá.
15/20 anonim válasza:
A 13 eseménysorozata zajlana le nálam is.
17/20 anonim válasza:
Jah, 13-as válaszoló vagyok, az lemaradt hogy 25/F.
Egy 24/L is ugyanígy tenne mint én.
18/20 anonim válasza:
Qrva nagy elismerés lesz az neked mi?:D
Részegen rád izgul, józanul meg rád se nézne,Adja:D
19/20 anonim válasza:
"Részegen rád izgul", józanul meg nem meri.
Igen is egy kevéske büszkeséggel töltene el, mert emlékszem mikor én voltam ennyi, akkor a csajok hogy oda voltak pl a tesitanárért, aki magas, jóképű, izmos volt. mondhatni hogy példakép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!