Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy vegyek rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy vegyek rá lányokat hogy megnézhessem a puncusukat? :$

Figyelt kérdés

MÉg nem volt barátnőm, nem is akarok, de szeretném ha megmutatnák nekem a lányok, de az olyan semmilyen hogy odamegyek és megkérem őket, hogy mutassák meg nem?

Mondjuk strandon bemegyünk az öltözőbe, én leülök a padra, a lábát a combomra teszi, megtámassza magát, és félrehúzza az alsóját, és kicsit megdörzsöli a nunusát :$ én meg közelről nézem, természetesen nem nyúlnék hozzá, csak a látvány ami izgat, és érdekel, van olyan lány aki vevő lenne erre? pl cserébe meghívom egy fagyira

2013. máj. 24. 16:48
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

20.

természetesen megmutatom ha kíváncsi vagy rá, lfogadom a felajánlott jégkrémet.

De nem nyúlhatsz hozzá, csak bemutatom.

2013. máj. 24. 17:05
 22/48 anonim ***** válasza:
:D Akkor a pirinyó farkadat is unod kérdező? :D
2013. máj. 24. 17:06
 23/48 anonim ***** válasza:

# 19

Jó szöveg, gondolom még sosem láttál pinát:D

2013. máj. 24. 17:06
 24/48 A kérdező kommentje:

# 22/23

jah, unom :D

mondjuk az más, mert az nem használati tárgy, az a testem része, és kézzel fogható örömöt ad.

2013. máj. 24. 17:08
 25/48 A kérdező kommentje:

# 23/24

de, anyukámét láttam még régebben, de velem egykorúaké érdekelne inkább, max 25 éves korig.

2013. máj. 24. 17:08
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért hadd közöljem veled a szomorú hírt... Soha nem fogsz ilyen lányt találni. ;)
2013. máj. 24. 17:09
 27/48 A kérdező kommentje:

26-os.

hát akkor az a csajoknak lesz rossz, mert muszáj leszek elővenni a kedves oldalam, hogy belém szeressetek, de sajnos bennem nincsenek érzelmek, ezért a végén ti fogtok sírni, hogy nem viszonozom az érzéseiteket, mert muszáj voltam ágyba vinni titeket, hogy kielégíthessem az igényeimet.

2013. máj. 24. 17:11
 28/48 anonim ***** válasza:
21 oké megbeszéltük. Nem is mernék hozzányúlni, mert félek, hogy ott hagyom a kezemet. Egyszer hozzányúltam egy hasonló dologhoz és majdnem levágta a kezemet.
2013. máj. 24. 17:11
 29/48 anonim ***** válasza:
Hát azért van önbizalmad kis srác!:)
2013. máj. 24. 17:12
 30/48 A kérdező kommentje:

néha jobb a színjáték, mint az őszínteség, most derült ki.

Egy kis kedvesség a buliban, humor, és már az ágyamban is van a csaj, és még fizetni sem kell érte, aztán mehet haza.

Mondjuk van oylan csaj, aki olyan mint én, és csak az élvezetnek él, és nem kötelezi el magát soha senkivel.

2013. máj. 24. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!