Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy vegyek rá lányokat hogy megnézhessem a puncusukat? :$
MÉg nem volt barátnőm, nem is akarok, de szeretném ha megmutatnák nekem a lányok, de az olyan semmilyen hogy odamegyek és megkérem őket, hogy mutassák meg nem?
Mondjuk strandon bemegyünk az öltözőbe, én leülök a padra, a lábát a combomra teszi, megtámassza magát, és félrehúzza az alsóját, és kicsit megdörzsöli a nunusát :$ én meg közelről nézem, természetesen nem nyúlnék hozzá, csak a látvány ami izgat, és érdekel, van olyan lány aki vevő lenne erre? pl cserébe meghívom egy fagyira
20.
természetesen megmutatom ha kíváncsi vagy rá, lfogadom a felajánlott jégkrémet.
De nem nyúlhatsz hozzá, csak bemutatom.
# 19
Jó szöveg, gondolom még sosem láttál pinát:D
# 22/23
jah, unom :D
mondjuk az más, mert az nem használati tárgy, az a testem része, és kézzel fogható örömöt ad.
# 23/24
de, anyukámét láttam még régebben, de velem egykorúaké érdekelne inkább, max 25 éves korig.
26-os.
hát akkor az a csajoknak lesz rossz, mert muszáj leszek elővenni a kedves oldalam, hogy belém szeressetek, de sajnos bennem nincsenek érzelmek, ezért a végén ti fogtok sírni, hogy nem viszonozom az érzéseiteket, mert muszáj voltam ágyba vinni titeket, hogy kielégíthessem az igényeimet.
néha jobb a színjáték, mint az őszínteség, most derült ki.
Egy kis kedvesség a buliban, humor, és már az ágyamban is van a csaj, és még fizetni sem kell érte, aztán mehet haza.
Mondjuk van oylan csaj, aki olyan mint én, és csak az élvezetnek él, és nem kötelezi el magát soha senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!