Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy vegyek rá lányokat hogy megnézhessem a puncusukat? :$
MÉg nem volt barátnőm, nem is akarok, de szeretném ha megmutatnák nekem a lányok, de az olyan semmilyen hogy odamegyek és megkérem őket, hogy mutassák meg nem?
Mondjuk strandon bemegyünk az öltözőbe, én leülök a padra, a lábát a combomra teszi, megtámassza magát, és félrehúzza az alsóját, és kicsit megdörzsöli a nunusát :$ én meg közelről nézem, természetesen nem nyúlnék hozzá, csak a látvány ami izgat, és érdekel, van olyan lány aki vevő lenne erre? pl cserébe meghívom egy fagyira
de mit fiezssek, én nem ajánlhatok fel pénzt, hogy néz az ki, majd ha belemegy, neki kell kérnie, hogy mit kér cserébe, had ne én mondjam már meg.
Természetesen ésszerű határok között, 10 ezer forint is nagyon sok pénz egy villantásért, nemde?
12-es, te csak irigy vagy, hogy nem teheted meg ezt.
sajnállak.
# 14
Mit? Hogy arról álmodik, hogy fagyiért pinát láthat?:D
12es vagyok.
Nő vagyok és nap mint nap látom a puncimat. ;)
Na meg van egy barátom, aki szintén látja minden este. Sőt, még játszhat is vele amikor csak akar.
Látod..minden vagyok csak irigy nem. ;)
12-es.
nekem nem kell minden nap, amit minden nap látunk, és élvezünk az unalmassá vállik.
Ez nálam hatványozottan igaz, minden megunok 1 hét után, nem vagyok alkalmas komoly kapcsolatra, nemcsak magam miatt, de ez így tökéletes lenen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!