Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan tizen-huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan tizen-huszonéves lányok, akiknek az a szexi, ha szőrös a f. rok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van-e még olyan fiatal csaj, aki nem arra gerjed, ha csupaszra borotvált, szolizott és beolajozott testű-farkú, nőies pasival kell dugnia. Hanem ellenkezőleg, a dús intim szőrtől izgul fel, ami csíkben egészen a köldökig csúcsosodik. És nem csak az ágyékon van, hanem a heréken és akár a szerszámon is. Kort írjatok.

2013. máj. 24. 14:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ezzel az ízléssel a mai lányok
2013. dec. 2. 23:13
 22/27 anonim ***** válasza:

mert te undorító gyík vagy

full szőrős, férfias vagyok ha nem szedem le. nincs köldökig gyíkcsík mert az egész mellkasom, hasam szőrös

leveszem a ruhám, odaállok deltásan, férfiasan eres karral, csupaszon akkor beindul a pocis-szőrös pasikat kedvelő lány is :D

2014. jan. 28. 11:33
 23/27 A kérdező kommentje:

csak tudnám, hogy ezt kinek, mire írtad

kicsit zavaros is

2014. jan. 28. 11:50
 24/27 PearlDiver ***** válasza:
Egy ilyen lányról biztosan tudok ;)
2014. ápr. 28. 11:08
 25/27 anonim ***** válasza:

A "szőrös tökü" azért pozitiv mert férfias,a kiscsajos Biberek na azok szupaszok,és akkor sem tudnának férfiasak lenni,ha megöléssel fenyegetnék öket.

Egyébként a barátnőmet zavarta a szőr,ezért megkért,hogy szedjem le,megtettem.Akkor rájött,hogy van akinek jól áll...ez a helyzet a punci szőrrel is van akinek jól áll,ezért nem kell mindent egyből lekaszálni.

29/f

2014. ápr. 28. 12:01
 26/27 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Miért lettem lepontozva? o.O

2014. ápr. 28. 15:41
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet,az mégis miért volna nőies,ha egy férfi,szőrtelenít,izmos meg szép barna?

Attól még nem lesz divatb'zi,hanem teljesen férfias férfi,csak igényes,nekem pont az ilyen tetszik.

Én pont fordítva látom,azt tapasztalom,hogy nők többsége szerint ez nem menő,mindig csak a "természetes" férfiakat részesítik előnyben.Úgyhogy kérdésedre a válasz:vannak,sőt a legtöbb lány azt szereti,engem kivéve.

Ugye van még rajtam kívül aki szereti ha egy férfi ad magára,vagy én vagyok az egyetlen?

2014. máj. 5. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!