Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan tizen-huszonéves lányok, akiknek az a szexi, ha szőrös a f. rok?
mert te undorító gyík vagy
full szőrős, férfias vagyok ha nem szedem le. nincs köldökig gyíkcsík mert az egész mellkasom, hasam szőrös
leveszem a ruhám, odaállok deltásan, férfiasan eres karral, csupaszon akkor beindul a pocis-szőrös pasikat kedvelő lány is :D
csak tudnám, hogy ezt kinek, mire írtad
kicsit zavaros is
A "szőrös tökü" azért pozitiv mert férfias,a kiscsajos Biberek na azok szupaszok,és akkor sem tudnának férfiasak lenni,ha megöléssel fenyegetnék öket.
Egyébként a barátnőmet zavarta a szőr,ezért megkért,hogy szedjem le,megtettem.Akkor rájött,hogy van akinek jól áll...ez a helyzet a punci szőrrel is van akinek jól áll,ezért nem kell mindent egyből lekaszálni.
29/f
16-os vagyok.
Miért lettem lepontozva? o.O
Nem értek egyet,az mégis miért volna nőies,ha egy férfi,szőrtelenít,izmos meg szép barna?
Attól még nem lesz divatb'zi,hanem teljesen férfias férfi,csak igényes,nekem pont az ilyen tetszik.
Én pont fordítva látom,azt tapasztalom,hogy nők többsége szerint ez nem menő,mindig csak a "természetes" férfiakat részesítik előnyben.Úgyhogy kérdésedre a válasz:vannak,sőt a legtöbb lány azt szereti,engem kivéve.
Ugye van még rajtam kívül aki szereti ha egy férfi ad magára,vagy én vagyok az egyetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!