Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi volt a legrosszabb eddig, amivel a pasik megbántottak? Mit csináltak?
azért a sírásig nem jutottunk, de mondta h "de hát neked van melled"
utána mondta h a laposabb formákat szereti :D
"nálad ezerszer szebb barátnőt keresek, de szexkapcs. lehetne, persze ha a tested is jó a ruha alatt"
kiröhögtem, de azért fájt :(
soha nem mondtak még ilyet, alapból nem is nézek ki olyannak, aki szexkapcsolatba belemegy.
nem is ismert az a pasi, ráadásul úgy mondta nekem, mintha én nyomulnék rá, miközben ő jött oda hozzám.
20
Mindegyik máshogyan életre szóló trauma.
Annál, aki közölte, hogy hozzám nem tud ragaszkodni és az exét szereti, a bizalom veszett el minden ember felé.
Annál, aki folyton 18+ fotókat kért tőlem és perverzségekre akart rávenni, az egészséges intimitás és az idealizmus a kapcsolatok természetéről. (Mondjuk, hogy a barátod azt mondja neked, hogy szeret, ahelyett hogy “de ráverném az arcodra.)
A harmadiknál (szexkapcsolat(?)) folyton azt kaptam meg, hogy mennyire zs kategóriás vagyok és hogy - szintén - engem nem lehet szeretni. Pláne rosszul esett, mikor láttam, hogy az előttem lévőknek a s*ggét kinyalta nyilvánosan, én pedig annyit nem érdemeltem, hogy normálisan kommunikáljon velem. Tudtam volna szeretni nagyon, de teljesen házisárkány lettem rövid idő alatt. Sosem fogom már visszakapni azt a kevés önbizalmamat sem ezek után, hogy nemcsak egy vágóhídi hús vagyok, amit el lehet csócsálni és kiköpni a moslékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!