Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar megcsókolni?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy pasiba, ő is vonzódik hozzám, de valahogy nem akar megcsókolni. Pedig már utaltam rá párszor, hogy szívesen venném. :) Ráadásul nem vagyunk tinik, mindketten a harmincas éveinkben járunk...2013. máj. 23. 17:46
11/11 anonim válasza:
#6 vok. Na ez a mindenkinek csalodást okoz amin talán elindulhatsz. Szerintem nagyon nehéz lesz megtudnod, vagy közelebb kerülnöd a lényeghez. Talán pedzegesd elötte a szexmentes kapcsolat lehetöségét, talán nyilik. (Szivesen figyelemmel kisérném a történeteteket, hátha valami értelmeset is bele tudnék szolni, de most kikapcs van. Ha priviben folytatnánk, örülnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!