Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El akarják venni TŐLEM! Többi lent.
"gyűlölök mindenkit !"
hűha ez mekkora nagy csapás volt számunkra... minden semmiség, de hogy ha te valakit gyűlölsz :O annak nagyon szar élete lehet.
Hú de kemény szavak...nem is ismersz minket de "gyűlölsz" mindenkit. Gratu.
Tudod ha egy kicsit jobban megválogatnád a szavaidat és mondjuk nem azt írod h "el akarják venni tőlem!" hanem mondjuk leírod h tetszik egy srác de valaki más is udvarol neki, talán nem szóltak volna le.
Nem mindegy a megfogalmazás!
Ezek mind normális válaszok voltak, szerintem. Figyelj. Tény, hogy szereted a srácot. Na és akkor MIVAAAAAN????
Attól még, hogy érzelmeket táplálsz iránta, még nincs jogod bírálni a másik csajt, aki szintén szereti. Mi ez? valami ülőhely a moziban? ÉN láttam meg előbb, engem illet, stb. Tessék végre felnőni! A srác lehet, hogy egyikőtöket se tekint nőnek (nem is lehet annak nevezni Téged, már megbocsáss...), Te pedig itt problémázol a semmin. Ha pedig mégis szimpatizál valamelyikőtökkel, akkor az Ő dolga, hogy kit "választ".
"Akkor legalább ne válaszolnátok ha ijenek vagytok!!!!!!"
Te meg inkább figyelj oda nyelvtanórán, ahelyett, hogy erről a fiúról álmodozol, aki nem is a TIÉD.
Magas tétben le merem fogadni, a kis utálkozó hisztérikának mikroszkopikus esélye sincs a pasinál.
A másik csajt fogja választani. :)
Sőt, ezzel a természettel kb. soha nem lesz normális kapcsolata a kedves kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!