Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? El akarják venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? El akarják venni TŐLEM! Többi lent.

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek! Halálosan szerelmes vagyok egy fiuba!!! (de még nem járunk) És van egy olyan osztálytársam aki szintén szerelmes belé. És neki csak azon jár az esze hogy hogyan vehetné el tőlem. Lécci segítsetek! Mit csináljak??? :(

2013. máj. 23. 12:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát kösz! Nem azt kérdeztem hogy birtokolhatok-e egy személyt! Azt írtam hogy úgy az enyém hogy szeretem! Nem igaz hogy nem bírtok normális választ adni!!!!!!!!!!!
2013. máj. 23. 12:49
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
A tőlem-et miért írtad csupa nagy betűvel? Mert az a leglényegesebb ebben a dologban? Nem is ismerünk! Nem forog te körülötted a világ.
2013. máj. 23. 12:51
 13/22 A kérdező kommentje:
gyűlölök mindenkit ! Akkor legalább ne válaszolnátok ha ijenek vagytok!!!!!!!!!!!
2013. máj. 23. 12:53
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Üdv a valóságban.
2013. máj. 23. 12:54
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

"gyűlölök mindenkit !"

hűha ez mekkora nagy csapás volt számunkra... minden semmiség, de hogy ha te valakit gyűlölsz :O annak nagyon szar élete lehet.

2013. máj. 23. 12:55
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

Hú de kemény szavak...nem is ismersz minket de "gyűlölsz" mindenkit. Gratu.

Tudod ha egy kicsit jobban megválogatnád a szavaidat és mondjuk nem azt írod h "el akarják venni tőlem!" hanem mondjuk leírod h tetszik egy srác de valaki más is udvarol neki, talán nem szóltak volna le.

Nem mindegy a megfogalmazás!

17/22 anonim ***** válasza:
78%

Ezek mind normális válaszok voltak, szerintem. Figyelj. Tény, hogy szereted a srácot. Na és akkor MIVAAAAAN????

Attól még, hogy érzelmeket táplálsz iránta, még nincs jogod bírálni a másik csajt, aki szintén szereti. Mi ez? valami ülőhely a moziban? ÉN láttam meg előbb, engem illet, stb. Tessék végre felnőni! A srác lehet, hogy egyikőtöket se tekint nőnek (nem is lehet annak nevezni Téged, már megbocsáss...), Te pedig itt problémázol a semmin. Ha pedig mégis szimpatizál valamelyikőtökkel, akkor az Ő dolga, hogy kit "választ".

18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor legalább ne válaszolnátok ha ijenek vagytok!!!!!!"

Te meg inkább figyelj oda nyelvtanórán, ahelyett, hogy erről a fiúról álmodozol, aki nem is a TIÉD.

2013. máj. 23. 13:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsillag, mi normálisan válaszoltunk. Az ne a mi hibánk legyen már, hogy buta vagy..
2013. máj. 23. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
49%

Magas tétben le merem fogadni, a kis utálkozó hisztérikának mikroszkopikus esélye sincs a pasinál.

A másik csajt fogja választani. :)

Sőt, ezzel a természettel kb. soha nem lesz normális kapcsolata a kedves kérdezőnek.

2013. máj. 23. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!