Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy a barátnőm egy jó nagy ku. rva volt még pár éve éss jó páran megdugták. Még video felvételt is kaptam ahogy ketten kefélik. Mit tegyek? Ég a fejem és kicsit csalódott vagyok.

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek?Adnátok neki esélyt?Én nem néztem volna ki belőlle és nem gondoltam hogy ilyen sokan megdugták.Ezek után nem tudom bízhatnék e benne,lehet most is ezt csinálja titokba,már minden végig futott az agamon.
2013. máj. 23. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
20 éve középiskolában kialakult baráti körömben is van pl. olyan csaj aki tök kulturáltnak, visszafogott tűnik, baráti körben 3 hosszú párkapcsolatáról tudunk, mostaniban már gyermek is van. Aztán úgy fél füllel hallottam nem rég egyik összejövetelen, hogy a társaságunkba tartozó legjobb barátnőjével azt tárgyalta hogy a mostani kapcsolata előtt volt egy 1,5 éves időszaka, amikor kb. 50 férfit kipróbált. Senkinek nem mondtam tovább, de azért meglepődtem, szerintem a mostani párja se gondolná. :)
2013. máj. 23. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes elítélni valakit a múltjáért, te írtad, hogy pár éve volt ez. Mióta vagytok együtt, és milyen a kapcsolatotok? Én biztos nem dobnám, ha egyébként boldog vagyok vele. Persze ha nem tudsz túllépni rajta, és sűrűn eszedbe jut, akkor nem vitatéma hogy mi legyen..
2013. máj. 23. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem üljetek le és őszintén beszéljétek ezt meg.

Lehet,hogy nem minden igaz amit róla hallottál,még az is lehet,hogy az a videó egy egyszeri eset volt ami persze nem mentség,de mindenki csinál hülyeséget.Ha már megváltozott,akkor lehet,hogy érdemes lenne adni neki még egy esélyt,ha egyébként minden más rendben van köztetek.

2013. máj. 23. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:

kérdező, kb. hány sráccal szexelt és mennyi idősen, mennyi idő alatt?

sok grupis kalandja is volt? ismered a srácokat, akikkel volt?

2013. máj. 23. 13:23
 15/15 pinkpancser ***** válasza:
A csajt hagyd a fenébe, a videót meg ide nekünk :)
2013. máj. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!