Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy a barátnőm egy jó nagy ku. rva volt még pár éve éss jó páran megdugták. Még video felvételt is kaptam ahogy ketten kefélik. Mit tegyek? Ég a fejem és kicsit csalódott vagyok.
Elküldenéd a videot???
Am én biztos kidobnám. Egyszerüüen nemtudnék tovább ugyanugy nézni.
Ha oda a bizalom, már legfeljebb csak idő kérdése, mikor szakítotok.
Akkor már mégis jobb most, mint még több időt pazarolni egy halott ügyre.
A kérdés meg legyen az összes csajnak tanulság....
Azért ez sok mindentől függ...milyen rég volt ez? Azóta megváltozott e? Akkor miért csinált ilyeneket?
Most ha csak azért ítéled el mert a múltjában tett olyat amit nem kellett volna az szerintem nem helyes.
Értem h zavar, de inkább kérdezd meg és elmondja és megbeszélitek.
Az ilyen dolgoknak mindig bosszú szaga van. Nos, a múlt elmult. Ha okos vagy, simán adsz esélyt a csajnak, mert a bosszúszomjas pasi csak azt akarja, hogy kivágd, és ujra szinre tudjon lépni a nődnél. Azpok szokták ezt csinálni, illetve még a női eek, akik esetleg rád fenik a pici fogukat:D Szóval szük a kör akitől kaphatod az ilyen cuccot:DD
Én a helyedben egyrészt meg sem néztem volna a vidit, másrészt nem érdekelne. Egy érdekelne: velem milyen a tag. Ha ember, az is hamar kiderül, ha kamuzik az is, de legalább a saját tapasztalatom lesz az adott személlyel.
honnan tudtad meg? nem tőle, hogy előtted miket csinált?
akkor a bizalomnak ennyi
ez rajtad áll, mert tényleg csak idő kérdése, főleg ha nem is tudod megemészteni, hiszen nem volt őszinte N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!