Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért léteznek olyan férfiak, mint én, akik sosem lehet barátnőjük?
Kezd ott, hogy növesztesz gerinced, nem azzal élvezkedsz, hogy utálgatod és sajnáltatod magadat...
Ha rühelled magadat, miért várod, hogy más szeretni fog? Ronda ember nincsen, csak ápolatlan. Egyik barátom nem éppen egy szépfiú, tele van pattanással, kancsal, elálló fülei vannak - és a világ legjobb szövegét nyomatja, egyszerűen nem lehet neki ellenállni, pedig látványra nem a legszebb, tény, de remek ember, és ennek meg is van a hatása... Ja mondjuk nem azzal indít, hogy milyen ronda is vagyok, hanem van humora, és bátorsága.
Ez a két dolog meg fejleszthető, nem velünk született, ergo nincs olyan, hogy "nekem nincs". Ha neked nincs, fejleszd magad, tanuljál, ne arra várj, hogy majd egyszer valaki bekopog kispárnával a kezében, hogy "jöttem hozzád költözni"...
Állj fel, legyél férfi, ha annak nevezed magad! Eddzél, adjál magadra, és menj ki emberek közé, gyakorolj, fejleszd a humorodat, találd meg magadban az értéket. Amint ez megvan, meglesz a párod is :)
Az élet szelektál. De van mikor szabira megy, és az életképtelnek is életet kapnak. Ilyen esetben viszont a nő kapta meg a szelekció lehetőségét. S amit az élet, (a természet) akkoriban benézett, azt a nő-nek kell kijavítani.
(Hölgyeim nagyon ne bízzátok el magatokat... :D)
1: Elég idős vagyok már... Sőt, talán már túl idős is...
2: Felesleges küldenem...
3: Egyedül nem vagyok képes boldog lenni. Más területeken hiába érek el sikereket (ami amúgy így is van), ha teljesen üresnek érzem az egészet, mert nincs kivel megosztanom...
4: Ronda ember márpedig van. Én. Legalábbis eddig minden lány, aki élőben látott ezt mondta rám. Szöveggel nincsen bajom, jók a kommunikációs képességeim, és humorom is van. Ezt szintén visszajelzésekből tudom. De olyan ocsmány vagyok, hogy a belső értékek semmit sem érnek.
5: Köszönöm, de 26 év egyedüllét után már beleuntam... nekem minden áron párt kell találnom...
6: Hát igen, tudom magamról, hogy genetikai hulladék vagyok. Tényleg jobb lett volna, ha meg sem születek.
7: Ez csak azt bizonyítja, hogy még nem jártál erre. Én sem láttam még olyan embert, aki legalább egy kicsikét megközelítette volna az ocsmányságom. Amellett alacsonyabb is vagyok, mint egy átlagos lány, és rettentően hájas.
8: Próbáltam elég sok mindent. Nem jött be...
9: Én azt sem bánnám, ha kihasználna anyagilag. Csak legyen végre valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!