Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buzî lehet a kiszemeltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buzî lehet a kiszemeltem?

Figyelt kérdés

Elég helyes fiúnak mondható, pár lánynak biztosan bejön. De egyáltalán nem érdekli a csajozás, még aki látványosan nyomul nála, azt is figyelmen kívül hagyja (nagyon csinos a lány). Folyton csak a haverjaival lóg, együtt mászkálnak mindenhova, röhögnek. Ráadásul most valami új, elsős fiút is bevettek a csapatukba, oltan képeket raknak fel Facebookra, amin együtt vannak, és hülye idézetek alattuk, mint: az igaz barátság örök életre szól, senki nem szakíthatja el ahhah, egyéb ömlengés... Közbe kb. 1 hete ismerik egymást. -.-" Na de egyik barátnőm mondta, hogy állítólag xy mondta, hogy meleg a srác. De ugye az ilyen kétes információkat nem szabad rögtön elhinni. De már komolyan az van bennem, hogy tényleg meleg, folyton küldöm a jeleimet, de rám se néz, egy csajra sem, bezzeg az egyik haverja meg folyton bámul. -.-"

17L

2013. máj. 22. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
 2/8 anonim ***** válasza:
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet hogy îphoneròl ìrsz?
2013. máj. 22. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Vaaaaaagy csak szimplán nem érdekled. Ez van drágám, nem tetszhetsz mindenkinek.
2013. máj. 22. 23:38
 5/8 Hanariko ***** válasza:
az hogy rád se néz, nem jelenti azt, hogy meleg. van olyan fiú, akit nem érdekel a csajozás, inkább a barátok, vagy a velük való bulizás (esetleg ott csajozás)
2013. máj. 22. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
első ez hatalmas még most is sirva mászok a padlón a röhögéstől, nem tudom miért :DDDD
2013. máj. 22. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess a haverjával, amelyik néz. Tőle esetleg megtudhatnád, hogy meleg-e, nem?
2013. máj. 22. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ez igaz, attól hogy van önbizalmad és nyomulsz még nembiztos hogy bejössz néki, én sem szoktam olyan leányzókkal szóba állni akiknek én tetszem de nekem ök nem, pont azért hogy ne kelljen visszautasítanom, ami senkinek sem jó!
2013. máj. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!