Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évvel fiatalabb a kiszemeltem, merjek közeledni?
Hagyd ki. Kellenek az ilyen emlékek is egy ember életében:DD
Hagyd békén a kislányt, öregcsóka vagy te már hozzá:D
Ha lépsz is valamit, ne éld bele túlságosan magad. Mert hosszú távon nem igazán lenne életképes a kapcsolat. Persze egy szép időszakot tudnátok esetleg szerezni egymásnak. De azért azt neked is látnod kell, hogy 25 év rengeteg idő. Te se gondolhatod komolyan, hogy egy ilyen fiatalt odaköthetsz magadhoz. Ez már nem is csak simán korkülönbségről szól... Teljesen más generáció.
Nem akarlak megbántani, de előtte ott van még szinte az egész élet. Nem mintha előtted nem lenne még néhány 10 év. De nem lenne egészséges egyikőtök számára sem, egy ilyen kapcsolatban élni.
Szia!
Az én párom 16 évvel idősebb, mint én, 26 voltam, amikor megismerkedtünk, egy év múlva összeházasodtunk, újabb egy év után megszületett első gyermekünk.
Tizenhetedik éve élünk békés, boldog házasságban,azóta még két csemeténk született.
Véleményem szerint tehát a korkülönbség semmit sem jelent, attól még igenis lehet boldog kapcsolatotok.
Remélem, segítettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!