Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Iwiw-en a Csajok és Pasik alkalmazásba miért regisztrál egy csomó olyan, aki házas vagy kapcsolatban él és igazából nem is akar ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egyszer pl. Igen-t nyomtam egy hapsira, erre írt nekem, hogy hát én ezt hogy gondoltam, miért nem néztem meg az adatlapját, akkor tudnám, hogy nős. Akkor meg minek vannak oda regelve???2009. okt. 4. 08:03
11/12 A kérdező kommentje:
Na jó, de akkor pl. az említett hapsi miért volt rám kiakadva, ha egyszer ő kért ilyen alkalmazást? Oké, hogy kíváncsiság, de akkor ne legyen már kiakadva, nem? Ha nem gondolja úgy, akkor ne írjon semmit és ennyi elég is, nem?
Meg a másik az, hogy ha valakire névvel nyomsz igent, akkor azt az üzit küldik ki, hogy xy RANDIZNI szeretne veled. Akkor elég egyértelmű, hogy mire való ez az alkalmazás nem? Aki nem akar senkivel sem randizni, annak minek ez?
2009. okt. 4. 23:19
12/12 anonim válasza:
Lehet,nem tetszettél a pasasnak és ezért nem ajánlott fel egy görbe délutánt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!