Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a péniszemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a péniszemmel?

Figyelt kérdés

Manapság egyre gyakrabban ilyen tünetek jelentkeznek hogy:

1. fázis: kicsit viszket a makkom és fehér pöttyök jelentkeznek rajta

2. fázis: elkezd róla hámlani a bőr

3. fázis: a makkom meggyógyul majd a fitymám szűkül be kicsit, ami 2 nap alatt elmúlik

az egész kb. egy hetes lefolyású.

1 éve van barátnőm, 10 hónapja élünk rendszeres nemi életet, ő előttem szűz volt, nekem rajta kívül 1 barátnőm volt, mással nem folytattam szexuális kapcsolatot és nyilvános vécén sem ülök le, stb. nem értem mi lehet ez.

2009. okt. 3. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnálod? Nekünk ne sajnáld, Te vagy az aki (nemi)beteg és nem fordul orvoshoz. Magadnak sajnálkozz. Én is szégyenlőss vagyok, de azért vagyok annyira érett, hogy ha nincs rendben az egészségem, segítséget kérek az orvostól, mielőtt nagyobb baj lesz.

Ne mentegetőzz, és érvelgess, hogy Neked miért mid nem lehet, mert nevetséges! Majd az orvos megmondja, mid lehet és mid nem. Nehogy ár Te döntsd el, csak mert nem akarod hogy nemi betegséged legyen, tehát nincs is, és még minket akarsz meggyőzni róla... Gyerekesen viselkedsz.

2009. okt. 4. 00:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és ami mgé fontosabb: ESZMÉLETLENÜL FELELŐTLENÜL! És ha a barátnődnek lesz valami komolyabb baja MIATTAD? Mert Te tojtál orvoshoz menni, Ő meg elkap valamit Tőled? Talán már el is kapta, csak lappang.. És esetleg rajta már súlyosabban jelentkezik. Legalább másokkal törődnél, ha már magaddal képtelen vagy.
2009. okt. 4. 01:01
 13/14 anonim válasza:
100%

Azzal nem mész semmire, ha csak itt kérdezősködsz, de orvoshoz nem mész el. Valaki itt azt mondta, h használj Canestent, és akkor kipróbálod? Ha ecetet mond, vagy sósavat, akkor azt is? A gombától így nem fogsz megszabadulni (ha egyáltalán arról van szó), mert nem tudod, hogyan használd a Canestent. Azt is az orvos tudja, hogy milyen bajra, hányszor kell, és mennyi idő múlva állj le vele. A gombás fertőzések sokaknak sosem múlnak el, mert kenegetik magukat a saját kedvük szerint, ami időlegesen elmulasztja, de nem kúrálják ki magukat szakszerűen.

Másrészt, az orvosfóbiádat gyűrd le nagyon hamar. Mi lesz, ha aranyered lesz, vagy prosztata problémád, húgyuti fertőzésed, veseköved, sérvgyanú, vakbél és még sokminden, ami azzal jár, hogy le kell tolni a gatyádat a doki előtt (és az akkor még csak a vizsgálat kezdetete)?

Szerencsétlenül fogsz szenvedni, csak hogy ne kelljen orvoshoz menni? Majd csak akkor mész, ha már a mentő visz?

Harmadrészt, tényleg az a minimum, hogy a másikra is gondolsz. Ki tudja, mi a bajod? Ki tudja, mit művel a barátnőddel ott bent? A fasziktól kapott hüvelyi fertőzések növelik a méhnyakrák kockázatát, stb.

És még egy. Ha azon kapod magad, hogy az itteni válaszok olvasgatása ellenére még mindig azt bizonygatod magadban, hogy "dehát semmit sem kaphattam el", ill. hogy "majd megoldódik", vagy hogy "a barátnőm úgysem panaszkodik, hogy baja volna", vagy bármi hasonló, amivel az orvos meglátogatásának elkerülését lehet megmagyarázni, akkor jobb, ha elgondolkodsz azon, hogy a fóbiádat is kéne kezeltetni. Nem gáz, van ilyen, de el kell menni szakmeberhez, ha nem akarsz úgy maradni. Ez a péniszedre és a fóbiádra is vonatkozik.

2009. okt. 4. 02:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Nő péniszed, szerintem vedlik.
2009. okt. 6. 14:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!