Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a péniszemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a péniszemmel?

Figyelt kérdés

Manapság egyre gyakrabban ilyen tünetek jelentkeznek hogy:

1. fázis: kicsit viszket a makkom és fehér pöttyök jelentkeznek rajta

2. fázis: elkezd róla hámlani a bőr

3. fázis: a makkom meggyógyul majd a fitymám szűkül be kicsit, ami 2 nap alatt elmúlik

az egész kb. egy hetes lefolyású.

1 éve van barátnőm, 10 hónapja élünk rendszeres nemi életet, ő előttem szűz volt, nekem rajta kívül 1 barátnőm volt, mással nem folytattam szexuális kapcsolatot és nyilvános vécén sem ülök le, stb. nem értem mi lehet ez.

2009. okt. 3. 23:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
még annyit hozzá, hogy ált. akkor jön elő ha viszonylag sokat szexelünk.
2009. okt. 3. 23:34
 2/14 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Lehet allergiás vagy valami vegyszerre, tusfürdőre v. hasonlóra, ami lehet a barátnődtől ered, tehát arra amivel a barátnőd tartja tisztában a punciját.
2009. okt. 3. 23:37
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Dugás után mosd meg, haver, és a "NE FÜRGGYÉÉÉ LE!"-szabály itt nem alkalmazható. Most ne írd, hogy te rendszeresen, meg mindennap, mert ezek szerint dugás után nem mosod meg... A másik, hogy vegyél egy Canesten krémet, és kend be napi minimum 2x, valszeg gombás is vagy.
2009. okt. 3. 23:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Tripper? Szifilisz? Esetleg orvoshoz menni???
2009. okt. 3. 23:38
 5/14 A kérdező kommentje:

honnan kaptam volna el nemi betegséget, ha nincs senkim a barátnőmön kívül és hűségesek vagyunk egymáshoz?

a mosdásról meg annyit, h karban van tartva.

2009. okt. 3. 23:40
 6/14 A kérdező kommentje:
az orvoshoz menéstől viszolygok,mert rettentően szégyenlős vagyok.
2009. okt. 3. 23:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ha szexuális életet élni tudsz akkor orvoshoz menni is tudjál, ez nem szégyenlősség vagy akarat kérdése, hanem betegség ami orvosi segítségre szorul, egészséged csak egy van!
2009. okt. 3. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A fenti NE FÜRGGYÉÉÉ LE írója vagyok.

De imádom, mikor valaki azt írja, hogy neki nem lehet valamilye...

Voltál Balatonban, tóban, nyílt vízben? Jársz uszodába? Izzadékony vagy? Esetleg cukorbeteg? Barátnődnek van fehér/sárga/barna folyása? Használ szex után intim zuhanyt?

Millió millió kérdés, amelyik befolyásolhatja azt, hogy valaki gombás e vagy sem. Ismerőseim között az egyik gyerekének (3 és fél volt!) volt gombás fertőzése... pedig elhiheted, hogy nem él nemi életet... Ha meg szégyenlős vagy, és leesik, akkor csak magadat hibáztasd, mást ne, még akkor sem, ha esetleg mástól kaptad...

2009. okt. 3. 23:51
 9/14 A kérdező kommentje:

nagyon ritkán járok strandra, idén nem is voltam, még nyár elején voltam 2 napon a tiszában. nem járok uszodába, különösebben nem is vagyok izzadékony, csak mint egy átlagos ember. nem vagyok cukorbeteg. barátnőmnek nem volt semmilyen folyása, most kérdeztem meg tőle (csak nagyon ritkán, mielőtt megjön neki). intim zuhanyt nem használ.

sajnálom, de nem tehetek róla, nagyon régen belém rögződött és még anyám előtt is csak nagyon ritkán mutatkozok meztelenül, egy idegennek nekem nagyon nem esne jól mutogatni magam. nekem se jó, de sajnos ez van.

a canestent kipróbálom, meglátjuk, mi lesz, azt a tippet köszönöm, meg a többi értelmes kommenteket is. a nefürgyéle jellegű intelligens kommentelőnek pedig az idejét köszönöm, amit rám szánt.

2009. okt. 3. 23:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Télleg am a védekezéssel mi van? Az óvszer nem zárja ki a nemi betegségeket?...na meg akk próbáljatok meg tusfürdőt is váltani egyik komment szerint és ha elmúlik akk éljen, ha meg nem akk télleg orvoshoz kéne menni..csak jobban tudja.
2009. okt. 4. 00:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!