Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok élőben undorodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok élőben undorodnak a külsőmtől. Hogy legyen így barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnék már barátnőt, mert az életnek csak párban van értelme.

2013. máj. 22. 16:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Talán elég jó szakmai eredményeket. Sosem volt ezzel gondom, csak a barátnőszerzéssel, de azzal rengeteg.
2013. máj. 22. 17:29
 12/30 anonim ***** válasza:

gondolom még nem hallottál arról hogy kisugárzás

hiába vagy jó pasi ha nincs benned semmi,de én randiztam már olyannal is akit nem lehet helyesnek mondani,de volt valami a kisugárzásában és a stílusában ami megfogott benne és nem számított hogy nem néz ki valami jól

2013. máj. 22. 17:31
 13/30 anonim ***** válasza:
De hogy lehetnek jó szakmai eredményeid, ha annak nem látod értelmét? Ez így nem áll össze.
2013. máj. 22. 17:35
 14/30 A kérdező kommentje:
13: Mert pl. egy robot mi értelmet lát az elvégzett munkájában. Képes megcsinálni a dolgát. Én is jól funkcionálok, mint "munkaerő", annak ellenére, hogy még életemben 1 percig sem voltam boldog. De, mint "pár" már funkcióképtelen vagyok a külsőm miatt.
2013. máj. 22. 17:40
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen szinten utálod magad, akkor hogyan várhatod el, hogy más megszeressen? Nem tudom, hogy nézel ki, de ha ápolt vagy, akkor szerintem a belsődön múlik inkább a dolog.
2013. máj. 22. 17:46
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Igaz a mondás, hogy amíg magadat nem szereted, nem várhatod el, hogy mások szeressenek.

Nálam általában akkor jöttek a lehetőségek, amikor nem akartam görcsösen barátot szerezni.

2013. máj. 22. 17:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, mert barátszerzéshez kb semmit sem kell tenni. De én férfi vagyok, és nekem kell odamenni a lányokhoz, amit rendszeresen meg is teszek, csak azonnal kapom az elutasítást a külsőm miatt.
2013. máj. 22. 18:01
 18/30 anonim ***** válasza:
Persze, semmit :D Én sem vagyok egy szépség, sosem jöttek oda hozzám a pasik, ha akartam valamit, nekem kellett lépnem. Valami összejött, valami nem, de sosem süllyedtem olyan nagy letargiába. Mondjuk nem is voltam a halálos ágyamon, ha akár évekig nem volt senkim, jól megvagyok általában egyedül is.
2013. máj. 22. 18:04
 19/30 anonim ***** válasza:
Mi van a külsőddel? Ergya bajusz? Darált hús bőrtípus? Bűz? Galuskaarc? Foltokban kopaszodás keresztben átcsapott zsíros tincsekkel? Xilofon fogsor?
2013. máj. 22. 19:05
 20/30 anonim ***** válasza:
az életnek nem csak párban van értelme
2013. máj. 22. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!