Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mennek össze" a férfiak?
Figyelt kérdés
Jómagam 174 cm vagyok, eddig azt hittem lányként ez magasnak számít, de mióta figyelgetem az embereket, feltűnt, hogy sok ilyen magas, hanem magasabb lány van, férfi viszont 175 cm fölött alig. Hébe-hóba látok csak szép szál daliákat( nekem már a 180-185 dalia).2013. máj. 22. 12:00
11/27 anonim válasza:
Hát furcsa helyeken járhatsz, én 180 vagyok és mindig kisebbségi érzésem van szórakozóhelyen, meg mindenhol, fölém magasodik a többi srác, mindig azon gondolkodok, hogy ezekkel növekedési hormont szedettek?
12/27 anonim válasza:
persze, mennek össze, pár év múlva már csak 120 centis férfiak lesznek.
13/27 anonim válasza:
inkább a lányok lettek magasak,178 meg ilyenek 19 éves lánynak..... ba-zz hova annyi ?? hülyén néz ki nagyon ....:D sok táptól van xd.
14/27 anonim válasza:
Valami lehet a dologban, én is nagyon nálam alacsonyabb sráccal találkozom, pedig én még nőként is picinek érzem magam. (165 vagyok, tudom, ez átlag, de akkor is picinek érzem magam.)
15/27 anonim válasza:
Én 23 vagyok (nőben) és szintén 174 centi. Az a gáz, hogy mindig rálátok a fejtetőkre, és valósággal hülyén érzem már magam, ha egy nálam magasabb ember mellett állok (véletlenül). :D De lehet, hogy csak rossz megyében élek, ahol az átlag magasság 170 alatt van.
16/27 anonim válasza:
Nem, pont h egyre magasabbak lesznek, mivel nemcsak neked, hanem az összes többi csajnak is magas pasi kell, így ők tudják továbbörökíteni a génjeiket.
17/27 anonim válasza:
Én 183 vagyok, de ahol lakok ez max. átlagos.
18/27 anonim válasza:
171 vagyok... Meg is van a hátránya, higyjétek el! Hányszor kaptam meg 160 körüli lányoktól is hogy kicsit alacsony vagyok, ők magasabbat képzelnének el maguk mellé... :/
29 F
19/27 A kérdező kommentje:
Pesten szoktam szemlélődni. Nem tényként írtam le az "összemenést", csak egy észrevétel volt. Köszönöm a további válaszokat is :-)
2013. máj. 22. 13:08
20/27 anonim válasza:
akkor költözz el APraja falváról, mert én látok egy rakás velem egymagasat :D
F19 183cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!