Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthagynátok egy olyan pasit aki soha nemhív sehova csak szexet akar ha taliztok?
Neki ez csak egy szex-kapcsolat. Nem ártott volna ezt a legelején megbeszélni.
24N
Nem is lenne kérdés. Kb a legelején- mondjuk 3-4 ilyen alkalom után azért feltűnne már, hogy itt valami sántít.
Ha benne vagy egy simán szexkapcsolatban, akkor ne hagyd ott. Ha neked több kell- monogámia, szerelem, romantika, őszinteség, etc, etc-, akkor javasolt a dobbantás és egy más beállítottságú pasi keresése.
Hát kérdező én túl becsültem az IQ szintedet mivel azt hittem hogy a barátodról van szó :D
De így el kell hogy mondjam még a tyúk szintjét se éred el,az legalább tisztában van azzal hogy miért k*rogatja a kakas :)
érthető a viselkedése, nem akar sem pénzt, sem időt elpocsékolni egy ribancra, márpedig a szemébe valószínűleg az vagy egy ribi, akit néha jó megdugni.
nem buta gyerek amúgy :D
Tévedsz kérdező
Elhiteti veled hogy ő komoly kapcsolatot akar és ugyanúgy fog k*rogatni téged mint eddig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!