Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki egy lány nevét paint-ben szívecskékből kirakni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Te talán nem rohannál el?

Ügyefogyott, erőltetett, fantáziátlan ötlet, valahol a giccses és gagyi között.

2009. okt. 5. 17:05
 22/24 A kérdező kommentje:

De én azért csináltam, hogy örüljön. :)

Azt gondoltam a lányoknak tetszik az ilyesmi. Lehet, hogy tévedtem...

2009. okt. 5. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Igen a lányoknak lehet, hogy bejön az ilyesmi,de csak egy komoly kapcsolatban.

Így nem.

Bocsi téll nem akarlak megsérteni, de én elég furcsán néznék arra, aki ilyet csinálna a nevemmel.

Ha azt akarod, hogy örüljön, akkor fogd magad és vegyél neki virágot vagy vmi ajándékot(nem kell nagy és eleinte nem kell agyon "szívecskézni")

16/L

2009. okt. 5. 17:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

velem történt ilyen:)

egy sráccal aki osztálytársam volt nagyon jóban voltunk és egyszer szünetben dumáltunk és elkezdtem nézegetni a tolltartóját, a tollakat pakolásztam meg puskákat olvasgattam én nevetgéltünk a puskázós sztorikon mikor találtam egy kis cetlit a becenevemmel egy cuki rajzot és szívecskéket, először ránéztem meglepetten, ő kikapta a kezemből aztán mondtam hogy bocsi ha nem akartad megmutatni, de már láttam és nagyon aranyos tőled...

sztem ez nagyon édes volt tőle, bár ő nem mutatta meg:)

lehet lepontozni, nem érdekel, mellesleg nem vagyunk 13 évesek...

2009. okt. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!