Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki egy lány nevét paint-ben szívecskékből kirakni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
mert... gáz. na. a lényeg, ne igy nyomulj. inkább hivdd el valahova.
2009. okt. 3. 21:08
 12/24 A kérdező kommentje:
De írjatok már valami konkrétat, hogy miért gáz! :-)
2009. okt. 3. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

azért gáz mert egy lánynak nem egy nyálas kis köcsögre van szüksége aki egy óvodás programmal szívecskéket rakosgat ki. Egészen más az ha egy szép ajándék mellé egy levélben ezt elkészíted neki, de önmagában ez egy sz*r és nem aláznám meg magam vele. lehet romantikázni, de szerintem egy lány csak akkor értékeli ha teljesítmény is van mögötte. Legalább legyen fantáziád, írd ki virágszirmokból és szervezd meg hogy váratlan pillanatban lássa meg. Én a városligetben tulipánnak öltözött óvodáscsoporttal írattam ki a párom nevét és a múzeum várának ablakából mutattam meg neki.

Várom a lepontozást. hajrá.

2009. okt. 3. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

jézusom. remélem az én nevemmel senki nem készül erre mert sikítva világgá megyek

jézus..

2009. okt. 3. 22:07
 15/24 A kérdező kommentje:
:-(((((((
2009. okt. 3. 22:55
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Semmiképpen nem gáz, csak szerelmes vagy, tök jó dolog.
2009. okt. 5. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz, csak ne így kezd nála, menjetek el valahova mozi, park, vagy valami más helyre érezzétek jól magatok, és majd a sokadik randi után add oda neki, és mond azt, h. ezt még az előtt csináltad, mielőtt járnátok,akkor már lehet örülni fog neki, hiszen jártok!!!

előtte semmiképp sem, mert megílyede tőlle, hisz nem tudja még, h. mit akarsz, és te sem tutod, h. egyáltalán szeret-e

sok sikrt puszi:-)♥

2009. okt. 5. 13:22
 18/24 anonim ***** válasza:
13 evesen nem gaz...majd megbannod egy par ev mulva
2009. okt. 5. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha nekem alakulna valami egy sráccal, és ezt mutatná meg nekem, visítva rohannék el. Ha akarsz valamit attól a lánytól, ne mutasd meg neki... Legalábbis egy ideig.
2009. okt. 5. 15:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Miért rohannál el? :(
2009. okt. 5. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!