Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesíti a férfiakat az, ha egy csinos nő egy inkább csúnyácska férfivel jár?
Én már hét éve vagyok együtt a kedvesemmel, és a külsőnk nagyon nagyon eltér. Sokan megkérdőjelezték már a kapcsolatunk őszinteségét, de szerintem ez a sok év már jelent valamit..... Volt olyan srác, aki egy buliban nem akarta elhinni, hogy vele járok, azt hitte csak így akarom lerázni, és ilyen esetem már nagyon nagyon sokszor volt. Az is megesett, hogy kérték csókoljam meg....akkor elhiszik.... Nha az illető el lett küldve, mert ezzel megsértett nagyon. Szerintem ez nem féltékenység, mert a csúnya férfiak sem akarják elhinni, és gorombán beszólnak neki, hogy egy ilyen pasi mit keres egy ilyen nő mellett.
Igaz ezt már megszoktuk ennyi idő alatt, de mai napig nem értem a miérteket.
A piece of "csinos nő" ? :)
Szerintem e azért relatív dolog. Ha nem olyan szinten érted, akkor viszont rengeteg csinos nő él az országban, több százezer :)
Ennél sokkal interaktívabb élmény kell hozzá, hogy ideges lehessek :) Meg ugye, hogy dönthetném én el, hogy mi jön be egy adott lánynak, nőnek? Jogom lenne eldönteni? Ájdonttinkszó :DD Pontosan annyi közöm van hozzá - darabra -, mint Győzikének a Viéte formulákhoz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!