Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat jelent ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat jelent ha egy fiú asztmondja a lánynak hogy csinos? Vagy ez csak ilyen mindennapi megjegyzés?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem szokták mondani, és mindig megköszönöm, jól esik

szerintem semmi extra, csak egy visszajelzés

L

2013. máj. 1. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
semmi extra amitől hanyatt kéne vágódni:D
2013. máj. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, annyit tesz hogy csinos vagy, én anyukámnak is szoktam néa mondani, sőt az anyukám korabeli kolléganőmnek is(mert csinos), és olyankor mindig azt gondolom hogy "ezaz! tök kemény voltam!"
2013. máj. 1. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Van hogy egy lány bejön, de egyszerűen nem tudom azt mondani rá, hogy szép. Van benne valami, de szépnek még nem mondanám, az egy külön szintet jelent számomra. És úgy tűnik, én nem tudok hazudni, ezért ilyenkor azt mondom, csinos.
2013. máj. 1. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
csak annak szoktam mondani aki tényleg az, vagy mondjuk az okmányirodában a nőnek aki nem az, de hamar akarok végezni :)
2013. máj. 2. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!