Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek az emberek? Tehetnék valamit?

Figyelt kérdés

26 éves diplomás srác vagyok, úgy gondolom van egy egyedi stílusom.

Egyszerűen nem keresi senki a társaságomat, hónapokon keresztül van úgy, hogy a kutya se kérdezi meg, hogy nincs-e kedvem találkozni vagy bármi ilyesmi.

Nem mintha ez egy komoly mérce lenne de facebook-on is van vagy 500 ismerősöm, de sosem szólnak hozzám, sose lájkolják ha felrakok egy képet vagy megosztok bármit.

Ha lemegyek egy helyre, ott is max tesznek egy tisztelet "szia, hogy vagy?"-t akik ismernek, de ennyi. Nem ülnek az asztalhoz oda hozzám, mindenütt egyedül vagyok.

Nagyon nyomasztó ez, mert nem hinném, hogy rosszabb ember lennék mint bárki más, unalmas se vagyok mert megyek én mindenhová; csak hát egyedül...

Egy-két éve van ez így...

2013. máj. 21. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha vak vagy, hogy tudsz írni? Gondolom valaki gépeli amit mondasz.

Sajnálom, hogy vak vagy, de ez nem lenne ok az emberektől, hogy ezért leszarjanak. Ócska kifogás a részükről ez. Annyira beszariak sokan, tutyi mutyik az ismerkedést illetően. Lehet, hogy azért nem mernek közeledni, mert zavarban vannak, nem tudják hogyan viszonyuljanak hozzád. Ez esetben neked kellene úgy lekomunikálnod, hogy észrevegyék, nem kell félniük tőled.

2013. máj. 21. 14:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Létezek már képernyő felolvasó szoftverek, amelyekkel tökéletesen tudja egy vak ember használni a számítógépet... Tehát én gépelek, mindent én csinálok.. Bővebb infó az alábbi oldalakon:

[link]

[link]

2013. máj. 21. 14:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyébként úgy szokott lenni, hogy pont a vakság miatt odajönnek, tesznek egy tiszteletkört, de érezhetően nem azért mert szeretnek, vagy mert érdekelné őket, hogy mi van velem, csupán: itt van szegény vak köszönjünk már neki alapon. Szerintem értitek mire gondolok. Erőltetett kedvesség... Ez tényleg így van, nem csak én érzem így.

Már oda jutottam, hogy inkább nem megyek sehova, mert hiába megyek le egy bárba pl. ahol ismernek már, úgyis max köszönnek, aztán tovább mennek. Az egész éjjelt egyedül töltöm a kis pohárkámmal.

2013. máj. 21. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Megértelek. Hm...ez a társadalom nagyon elkorcsosult. Én már gondoltam arra, hogy fogom magam és elmegyek a vadonba élni. Viccen kívül nem érdekelnek az emberek. Mindig azok sírnak, akiknek a legjobban megy minden téren, gyenge jellemek sokan és alig akad kivétel. Nem hatnak meg. Rosszindulatúak voltak velem is mindig, vagy nem vettek komolyan vagy csak átnéztek rajtam. Emiatt már nem leszek egy kedves sokukkal.

Az álkedvesség rosszabb, mint a nyílt ellenségeskedés. Ott legalább tisztában vagy a lapokkal. Itt nem. Ez a gáz itt. Ha érdemben nem tud érdeklődni, ne is tegye. Szerintem így neked is jobb, inkább, minthogy álkedvességet tanúsítson valaki nem?

Biztos vagyok benne, hogy oltári nagy szerencse kell ahhoz, hogy két ember kölcsönösen elkezdjen érdeklődni egymás iránt, de ne gondold, hogy a párok, vagy azok az emberek, akik mindig körbe vannak véve emberekkel, boldogok. Sokuk csak elveszett önmagát próbálja meglátni a másik emberben, mert érzi, hogy egyedül nem menne semmire. Értem én, hogy jó az érintés, meg kell a szó, a válasz, interakció, de milyen áron? Hogy utána meg csalódj, pofára ess? :)

2013. máj. 21. 14:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van kedves utolsó válaszadó...:)
2013. máj. 21. 16:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer elvezettem egy vakot a buszmegállóig, mert úgy láttam bizonytalan a céllal. Ki is derült, hogy a másik irányba menő megállóba igazította valaki.

Már csak ezt a képfeltöltést nem értem, azt nem lehet felolvasni, biztos azért nem lájkolják, mert rossz az ízlése annak, aki azt mondja, hogy "ez jó kép". :)

2013. máj. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!