Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknál is van úgynevezett barát zóna? Abból is lehetetlen kikerülni, ha egy lány ott végzi?
9. Hm, valami ilyesmire gondoltam, mint te. Nekem is van/volt fiú haverom, aki ugyanígy nézett rám később, de amúgy az elején mondta, hogy meghúzna( a maga kis 14 éves perverzségével, ez 2009-ben volt amúgy. XD)
Na meg nálam tényleg létezik olyan, hogy fiú-lány barátság. Jó, persze, érzem, hogy ha olyan irányba terelném a dolgot, akkor lehetne kapcsolat, de jelenlegi állás szerint egyikkel sem akarunk többet. Ők ismerkednek lányokkal, nekem meg van szerelmem amúgy...és hát elég nagy fájdalom lenne, ha ő barát zónába helyezne, mert amúgy nagyon összeillünk, nagyon hasonló érdeklődési körünk, gondolkodásunk van, de félek, hogy ilyenkor nem az úgynevezett igazit, hanem egy rohadt jó barátot lát meg az ember a másikban.
10. Van benne valami. Mondjuk én olyanba szerettem bele, aki egyébként is az ideálom, és az volt akkor is, amikor nem ismertem. Kicsit szívás ez is azért, mert dunántúli hapsit akartam, mert már kiskorom óta ott akarok lakni. Rokonaim laknak ott, és én világ életemben jobban éreztem magam az országnak azon felén. Most viszont, ha összejönne, akkor minimum 1 évig távkapcsolat lenne, remek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!