Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú haverom, (én lány vagyok, mindketten 13 évesek vagyunk) és neki tetszik egy nála 1 évvel idősebb lány, és egészen addig a lánynak is tetszett a haverom (azt leszámítva hogy fiatalabb). Viszont aztán a mi osztályunk elutazott erdeiiskolába... Itt elromlott minden... Az osztályunkba nagyon kevés fiú jár és hát a haverom (Máté) néz ki a legjobban azok közül akik eljöttek, mert nem is jött el az oösszes fiú, de itt most nem ez a lényeg... Na és hát ugye -mivel az az oztálykirándulások elengedhetetlen része- mi is üvegeztünk. Mindenkinek meg kellett csinálnia amit kap. Máté olyan feladatokat kapott, amiket ide nem szeretnék leírni de aki ír üzenetet annak leírom. Na tehát ugye megcsinálta a feladatokat. Ezzel még önmagában nincs baj, de az osztályom ilyen szempontból nagyon szemét osztály... Elmondták a csajnak (Viviennek), hogy mi történt... Mert én megígértem hogy én nem adom tovább a sztorit Vivinek, (mert nekem ő is nagyon jó barátnőm egyébként,) de sejtettem, hogy az osztályom többi tagja lesz olyan kedves, és elmondja Vivinek a történetet... Így hát most Vivi utálja Mátét, és nekem meg mindkettőjüket nagyon szeretem (barátilag), de nem tudom mit tegyek, ert Vivi nem szól Mátéhoz, én meg megígértem Máténak, hogy segítek neki... De nem tudom mit tegyek!!! (bocsánatot kérek az esetleges helyesírási hibákért, telefonról írtam)

2013. máj. 20. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélj Vivivel.
2013. máj. 20. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Kész szappanopera...
2013. máj. 20. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es : Pont ez az! Beszélnem kéne vele csak nem tudom hogyan..

2-es : Szerintem is az csak az a baj hogy ez nem kitalált történet.:(

2013. máj. 20. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!