Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem is neki vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem is neki vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki megtudta h tetszik nekem....azóta feltűnően változott a viselkedése, mert elötte nem is nagyon köszönt pedig ismerjük egymást, most meg mindig mosolyog, és nagyon bámul amikor találkozunk...
2009. okt. 3. 13:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah és elég sokat msnezünk, de soha nem jön oda...ha tetszem neki akkor ez lehet azért is mert a bnőimmel vagyok?az egyiknek szintén tetszett a másikat meg utálja...
2009. okt. 3. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg az első kommentet. Szerintem ide is illik valamennyire. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43590..
2009. okt. 3. 14:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de ettől még mindig nem lettem okosabb......
2009. okt. 3. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Kezdeményezz egy beszélgetést és azonnal megtudod...

legalábbis szerintem...

Lehet ő nem mer kezdeményezni, de amit leírtál az nem vezet sehová.

Jakomo 25f

2009. okt. 6. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha én srác lennék tuti nem mennék oda egy csoport csajhoz! Szerintem is kezdeményezz beszélgetést, vagy kérd meg barátnőidet, hogy az ügy érdekében hagyjanak magadra mielőtt felbukkan (persze csak ha tudod mikor fogod biztosan látni)
2009. okt. 6. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Huh na figyu lány. Először is az én ha a srác helyében lennék odamennék mert pl én volt hogy odamentem a lányhoz és a barátnői elhúztak. De egyébként igen a fiúk nagy részét zavarja, engem is de megtanultam ha nem merek nem nyerek.... Szerintem simán odamehetsz hozzá beszélgetni de előtte próbáld meg ha tudod, hogy valahol össze találkoztok akkor hagy tudjon kezdeményezni. Ha nem teszi meg akkor valószínűleg nagyon félénk és zavarban van ha jelen vagy mivel tudja hogy tetszel neki. Menj oda hozzá és próbálj beszélgetni vele ha elsőre nem is nagyon fog neki menni mert akkor ha tegyük fel félénk zavarba lesz nagyon, utána tuti össze szedi magát és nyert ügy...
2009. okt. 6. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi az eddig válaszokat:) csak az a baj h én is félénk vagyok:S...mind1 azért megpróbálom összeszedni magam:D

De akkor szerintetek tetszem is neki?

2009. okt. 6. 17:32
 8/8 anonim válasza:
biztosan most figyelt fel Rád,de felfigyelt.tuti van valami vonzalom feléd:) lehet,hogy nem akar odamenni ha többen vagytok.
2009. okt. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!