Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság több a k-u-r-v-a mit sarok. Szerintetek ez így van?
Ha hivatalos ku.rvákra gondolsz, akkor nem feltétlen igaz az állítás, hiszen több billiárd sarok van a világon.
Viszont ha ku.rva alatt a ri.bancként viselkedő nőket érted, akkor simán több van, mint sarok... de ez szerintem mindig is így volt, kivéve talán azokat az időket, mikor még nem volt elég népes a Föld.
Neeeem, NEM!
Ne téveszd össze az ingyenes ribancokat a fizetős ku.rvákkal! :)
Én nem vettem vissza semmiből, sosem voltam privimív ember veled ellentétben.
Azt nőiességemet pedig nem te fogod meghatározni, és azt sem befolyásolhatod, hogy én milyennek érzem magam, és mit fogok tenni, hogyan fogok nyilatkozni.
Aki ismer kicsit is (főleg személyesen), és bármennyit is tud rólam meg az életemről, soha nem tartott semmirekellőnek.
Ezek fényében végre leszállhatnál rólam, és kereshetnél magadnak értelmesebb elfoglaltságot! Csak a te érdekedben mondom, mert az én szempontomból hót mindegy, hogy mit csinálsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!