Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "vegyem rá" a barátom, hogy kicsit próbáljon lebarnulni?
Most ez lehet így hülyén hangzik, de a barátom utál napozni. Ez teljesen oké, nem azt akarom hogy kiszabni neki, hogy na akkor napi 1 órát feküdjön a napon... De még arra se hajlandó, hogy mikor nálunk van és kint ülünk a kertben nyáron, akkor levegye a pólóját hogy picit fogja a nap..
Nem akarom, hogy csoki legyen, de már egészen zavaró, mikor szex előtt leveszi a pólóját, és amúgy nem rossz a felsőteste, de ilyen egészségtelen fehéren nem valami vonzó számomra.. :S csak annyi kéne hogy ne legyen hófehér..
Más fiúk is ennyire utálják a napozást, hogy még nem direkt módon se hajlandóak rá?
Elmondtam már ezt neki, szóval valami más javaslat?
Magamból indulok ki: elég sok anyajegyem van, amiknek ugye nem tesz jót a tűző nap, így lehet akáérmilyen meleg kb reggel 10-től délután 5-6ig biztos hogy póló van rajtam. Lehet hogy ő is ilyenre gondol.
Az egyik kedves válaszolónak: amúgy meg, egyetemre járok, de hétvégente itthon én is elég sokat vagyok, dolgozom a napon, mint már mondtam pólóban. Ha neked az gáz, hogy valaki "traktorosra" barnul le, mert dolgozik, az elég nagy baj...
kedves kérdező! mikor meg ismerted is ilyen volt a barátod, akkor mi a fenéért nem olyat választottál akinek az tetszik
amúgy csak tudjad nem divat már régen nem, csak nálunk, arról nem beszélve, hogy a bőre nem fog elöregedni olyan gyorsan,
majd ő eldönti mit szeretne, ha Neked így nem jó, végtelenül sajnálom a srácot!! N
nekem megmondanád hogy jobban néznék ki barnán én lebarnulnék a kedvedért és nem sértődnék meg bár őt nem tudom...
Japánban fehérítették is magukat régen mert az a nemesség jelképe volt, a lebarnult emberekről tudták hogy a földeken dolgoznak és ők alacsonyan vannak a ranglétrán. Szal japóknál fehér a nyerő még ma is :D
"mikor meg ismerted is ilyen volt a barátod, akkor mi a fenéért nem olyat választottál akinek az tetszik"
Nyilván ha sose veszi le a pólóját, csak mikor lefekszünk, akkor nem tudtam hogy ilyen :D Meg különben is, ez az egyetlen ""hibája"", minden másban teljesen passzolunk, nagyon jól elvagyunk.
Azt mondta már, hogy miért?
Nekem is meg a barátomnak is olyan bőrünk van, hogy kétféle színárnyalata létezik: a hófehér és a rákvörös. Nem kérdés, hogy melyik választjuk...
Nekem ráadásul még anyajegyeim is vannak (majdnem dalmata vagyok :D). Simán lehet, hogy a te barátodnál is ilyesmi áll a háttérben.
Nos, maradjunk a régi öregek bölcsességénél, akik azt mondták: "az ember színe fehér..."
Ha valakinek az gáz, ha a párja esetleg dolgozik és ezért "traktorista" a felső teste, az számomra egy nulla.
Tehát kedves Kérdező ne napoztasd, ha nem akar.
Ez a barnulási divat is ugyanúgy a média káros mellékhatása, mint a lányoknál a "nagyfarkú" rasszok fétise mostanában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!