Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "vegyem rá" a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "vegyem rá" a barátom, hogy kicsit próbáljon lebarnulni?

Figyelt kérdés

Most ez lehet így hülyén hangzik, de a barátom utál napozni. Ez teljesen oké, nem azt akarom hogy kiszabni neki, hogy na akkor napi 1 órát feküdjön a napon... De még arra se hajlandó, hogy mikor nálunk van és kint ülünk a kertben nyáron, akkor levegye a pólóját hogy picit fogja a nap..

Nem akarom, hogy csoki legyen, de már egészen zavaró, mikor szex előtt leveszi a pólóját, és amúgy nem rossz a felsőteste, de ilyen egészségtelen fehéren nem valami vonzó számomra.. :S csak annyi kéne hogy ne legyen hófehér..

Más fiúk is ennyire utálják a napozást, hogy még nem direkt módon se hajlandóak rá?

Elmondtam már ezt neki, szóval valami más javaslat?

2013. máj. 20. 09:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért nevezték traktorista barnulásnak, mert inkább a falusi embereken volt megfigyelhető, állandóan a napon voltak, és valamilyen ruhadarab volt rajtuk, hogy ne égjenek le. Alatta viszont hófehér volt a bőrük.
2013. máj. 20. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Magamból indulok ki: elég sok anyajegyem van, amiknek ugye nem tesz jót a tűző nap, így lehet akáérmilyen meleg kb reggel 10-től délután 5-6ig biztos hogy póló van rajtam. Lehet hogy ő is ilyenre gondol.

Az egyik kedves válaszolónak: amúgy meg, egyetemre járok, de hétvégente itthon én is elég sokat vagyok, dolgozom a napon, mint már mondtam pólóban. Ha neked az gáz, hogy valaki "traktorosra" barnul le, mert dolgozik, az elég nagy baj...

2013. máj. 20. 10:17
 13/21 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! mikor meg ismerted is ilyen volt a barátod, akkor mi a fenéért nem olyat választottál akinek az tetszik

amúgy csak tudjad nem divat már régen nem, csak nálunk, arról nem beszélve, hogy a bőre nem fog elöregedni olyan gyorsan,

majd ő eldönti mit szeretne, ha Neked így nem jó, végtelenül sajnálom a srácot!! N

2013. máj. 20. 10:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát én is jártam egyetemre, és hétvégente rengeteget kapáltam a szőlőben és mégis megoldottam, hogy ne legyek traktorista módjára lebarnulva. Az anyajegyek az más tál tészta. Azokra valóban vigyázni kell. Ám manapság valóban nem menő a hófehér bőr. Persze nem kell túlzásokba esni, de enyhén barnább árnyalat mindjárt másképp mutat.
2013. máj. 20. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:

nekem megmondanád hogy jobban néznék ki barnán én lebarnulnék a kedvedért és nem sértődnék meg bár őt nem tudom...

Japánban fehérítették is magukat régen mert az a nemesség jelképe volt, a lebarnult emberekről tudták hogy a földeken dolgoznak és ők alacsonyan vannak a ranglétrán. Szal japóknál fehér a nyerő még ma is :D

2013. máj. 20. 10:27
 16/21 A kérdező kommentje:

"mikor meg ismerted is ilyen volt a barátod, akkor mi a fenéért nem olyat választottál akinek az tetszik"

Nyilván ha sose veszi le a pólóját, csak mikor lefekszünk, akkor nem tudtam hogy ilyen :D Meg különben is, ez az egyetlen ""hibája"", minden másban teljesen passzolunk, nagyon jól elvagyunk.

2013. máj. 20. 10:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Azt mondta már, hogy miért?

Nekem is meg a barátomnak is olyan bőrünk van, hogy kétféle színárnyalata létezik: a hófehér és a rákvörös. Nem kérdés, hogy melyik választjuk...

Nekem ráadásul még anyajegyeim is vannak (majdnem dalmata vagyok :D). Simán lehet, hogy a te barátodnál is ilyesmi áll a háttérben.

2013. máj. 20. 10:31
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 anyajegye van. Ha kérdezem miért, akkor azzal jön, hogy mert nem szeret napozni, pedig hát mondom, még félárnyékban se tudom leimádkozni róla a pólót.
2013. máj. 20. 10:33
 19/21 Johnny B. Goode ***** válasza:

Nos, maradjunk a régi öregek bölcsességénél, akik azt mondták: "az ember színe fehér..."

Ha valakinek az gáz, ha a párja esetleg dolgozik és ezért "traktorista" a felső teste, az számomra egy nulla.

Tehát kedves Kérdező ne napoztasd, ha nem akar.

Ez a barnulási divat is ugyanúgy a média káros mellékhatása, mint a lányoknál a "nagyfarkú" rasszok fétise mostanában...

2013. máj. 20. 10:37
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha ennyire szereted a barnákat akkor a városod/falvad szélén van pár utca ahol elég szép számban található meg egy olyan népcsoport ahol "alap" a barnás bőr.
2013. máj. 20. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!