Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ex-barátommal egy helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex-barátommal egy helyen dolgozom. Mit tegyek, hogy ne próbáljon arra rávenni legyek megint vele?

Figyelt kérdés
Nap mint nap látom.Én végzem az én dolgom a srác pedig a sajátját.Néha van egy két megjegyzése ami agilis.Viszont nem akarok semmit soha már.Hogyan koptassam le?Viszont meg se bántsam mert a munkahelyem ára is lehet. Nagy tekintélye van ott.A helyen nagyon szeretek én is ott dolgozni.Ha van valami perspektívátok az jó lenne...
2009. máj. 15. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan szinten lennék kedves vele, mint bárki mással. Egyébként keresztül néznék rajta. És nem venném a lapot az esetleges célzásokra, beszólásokra.
2009. máj. 15. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

Die Arbeit, ist Arbeit, die Schnaps ist Schnaps!

= Mondja egy német közmondás, ami magyarul, átvitt értelemben annyit tesz

a munka az a munka,

a szórakozás pedig a szórakozás.

2009. máj. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!