Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy jó lányhaverotok (aki tetszik nektek) kórházba kerülne, mert balesete volt! Bemennétek hozzá a kórházba vagy az ugyanakkor rendezett grill partyra mennétek?
Szerintem a kérdés azért merült fel benned, mert:
- tetszik neked a lány (de ezt írtad is)
- a lány ezt nem tudja, csak érezheti (nem mondtad neki, de tetteiddel jelezted neki)
- a grillpartin résztvevők mindezt nem tudják, esetleg csak sejtik és cikinek tartod, hogy a lány tetszik neked (úgy értem, hogy a lány is a baráti társasághoz tartozik, és cikinek tartod, hogy onnan tetszik neked valaki)
Igazából amit én tennék: bemennék a lányhoz, egyedül. Nem tudom, milyen a kapcsolatod a lánnyal, ő hogy érez irántad, de ha valaha is szeretnél többet ettől a kapcsolattól, akkor itt a jó alkalom, hogy megmutasd mit érzel! 100%, hogy a lánynak ez nagyon jól fog esni, hogy gondoltál rá és meglátogattad. Talán leírhatom, hogy ha szoros a kapcsolatotok, akkor talán "el is várja". Nem a legjobb megfogalmazás, mert ha nem mész be, nem tenné szóvá soha, de lenne egy hiányérzete legbelül.
A látogatás meg a grillparti abszolút nem zárja ki egymást. A látogatást lehet időzíteni dél körülre, maradsz 3-ig vagy 4-ig majd irány a grillparti. Feltéve, ha a grillparti az délutáni/esti program lenne, nem egész napos. Ha egész napos, akkor persze a látogatás, majd utána a grillparti, legfeljebb késel és lesz 8 kör hátrányod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!