Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra undorító, ha egy lány vitiligoban szenved?
Figyelt kérdés
Eleve fehér bőr, szóval távolról nem látszik annyira. Csak a kézfejeken van.2013. máj. 19. 19:07
12/19 A kérdező kommentje:
19 vagyok, és nagyon rossz, alig merem elővenni a kezeimet.. volt mikor kínomban már alapozót kentem rá.
2013. máj. 19. 19:23
13/19 anonim válasza:
De nincs vele semmi baj! Fogadd el, hogy más vagy, de ettől semmiképp sem kevesebb!
14/19 anonim válasza:
Szerintem meg vonzó az ilyesmi.
15/19 who i am válasza:
A húgomnak is van és sosem volt hátránya emiatt a pasiknál. Ne aggódj, akinek emiatt nem kellesz, az alapból nem normális, el is mehet a p*csába. :)
16/19 anonim válasza:
Hova jutottunk? Dehogy undorító vállald fel nyugodtan a kezeidet nincs velük semmi baj, igen fehér NAÉS???? Semmi baj nincsen veled! :) Van ilyen "betegség" is és aki nem tud róla az a hülye, neki kell szégyenkeznie nem pedig neked! :)
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. máj. 20. 17:28
18/19 BoBo:)) válasza:
Nekem is van vitiligom 16/F. Engem nagyon zavar (mármint az enyim). Kaptam olyan megjegyzéseket, amik mondhatni durvák voltak. Egyszer kajáltam suliban és egy aranyos csaj megszólitott, hogy maszatos vagyok igazábol vitiligo volt. Ezzel semmi baj nem volt. De volt, hogy egyszer egy idegen fiúval fogtam kezet és aztkérdezte mi van ondos(a hétköznapi nyelven mondta) a a kezed? Na ez nagyon rosszul esett. Egyszer meg megkérdezték, hogy napszemüvegben napozok mivel már a szemem körül is van. Amugy ez a kezes dolog nállam is megvan és is van, hogy szégyelem dugdosom. Annyira leplezem, hogy aki alig ismer nem is tudja, hogy van pedig elég komoly foltjaim vannak. Nem ismerek személyesen más vitiligos embert de láttam már. Amugy én biztos nem vetnék meg egy vitiligos lányt főleg, hogy nekem is van. Én átérzem a helyzeted és is hátrányban érzem magam a csajoknál. Remélem segitettem és ha gondolod nyugodtan írj privát üzit szivesen dumálnék veled adologról.
19/19 anonim válasza:
22/F Nekem is van már elég régen. Korombelieken még nem igazán láttam, inkább idősebbeken. Remélem azóta megtaláltad azt aki olyannak szeret amilyen vagy.
És ahogy előttem is írták, nem, nem undorító :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!