Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A 2 lány közül melyik jön be inkább? A többi lent.
Figyelt kérdés
1.Nagyon szereti a rockot(AC DC),metált(Three Days Grace),rappet(Eminem),nem öltökzödik kihivóan,zárkózott.Nem issza magát hullarészegre,nem fekszik le fűvel fával.Ami a szivén az a száján is.
2.Justin Bieber,Pitbull,Shakira,1D stb.. fan.Kirakja melleit,s*ggét,k*rvás öltözködés.Buta liba,a fél város végig ment rajta.Kétéltű béka.
2013. máj. 19. 15:28
11/26 anonim válasza:
justin bibör szó hallatán szerintem az összes pasi menekül XDD
12/26 anonim válasza:
ezek azon információk halmaza amit pont lesz*rók ha barátnőt keresek.
13/26 anonim válasza:
Szerintem a másodikat ha hívom, inkább bejön. Az elsőt nehezebb rávenni.
15/26 anonim válasza:
90% hogy te vagy az első,és dicsértetni akarod magad/lejáratni a másikat.
Most ideírhatnám hogy fujj a második,sose kéne,milyen jó az első..de ezzel te is tisztában vagy.
16/26 anonim válasza:
szereti a rockot de nem iszik,nem öltözködik kihívóan? Kicsit ellentmondásos.
18/26 anonim válasza:
akik szeretik a rockot azok azért kicsit ahoz is öltöznek,meg az italt sem vetik meg(nem azt mondom h alkeszok)
19/26 anonim válasza:
Báró von blökipóz88-nak igaza van.Még nem láttam józan rockert,pedig nem 1 rock koncerten voltam már,plusz a rockerek csajok általában kihívóan öltöznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!