Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki megkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megkönnyebbült szakítás után?

Figyelt kérdés

Ma szakítottam a (volt) barátommal, mivel én nem vagyok szerelmes belé, és nem akartam áltatni.

Tudom, hogy ő szeret, hogy megbántottam, most miattam van sz*rul, de mégis könnyedebbnek érzem magam, kvázi föllélegeztem. Eddig minden szakítás után szomorkodtam (illetve egyszer összeomlottam, de az más történet), de most... Nem érzek semmit.

Baj ez? Rossz ember vagyok ettől? :((

18/L

2013. máj. 18. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jól tetted. bár az lett volna a legjobb, ha össze se jöttök így. szerelem nélkül minek kell összejönni?

Igen, úgy emlékszem, én is megkönnyebbültem szakítás után, bár már jó régen volt.

F

2013. máj. 18. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz ember ettől!Legalább őszinte voltál.

A megkönnyebbülés is normális, mert nincs már bűntudatod.

2013. máj. 18. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem szakítottam, de tuti megkönnyebbülnék..

27/F

2013. máj. 18. 23:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért mertem belevágni, mert volt már rá példa, hogy menet közben alakult ki...
2013. máj. 19. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Eddig minden kapcsolatomnak én vetettem véget, mindig megkönnyebbülést éreztem. Mivel ha már eljön a szakítás, ott mindig baj van, nyomasztó, stb...

Sőt, kifejezetten boldog voltam utána mindig, pedig nem volt sose dolgom szemét vagy bármilyen negatív típusú férfivel... és mégis.

Én ettől nem érzem magam rossz embernek. Akkor lennék rossz ember, ha magamban érzem, hogy már vége, és nem szakítok, mert várnék arra hogy előbb jöjjön valaki más, vagy csak kényelmesebb így...stb, na akkor lennél rossz ember szerintem.

21L

2013. máj. 19. 00:43
 6/6 kolosszus22 ***** válasza:
Khmm...azért még ne kapkodd el azt a nagy föllélegzést. Nőknél gyakori, hogy amennyiben ők szakítanak az első egy-két hétben felszabadulnak, aztán egyre romlik a hangulat mert kezd hiányozni a másik. Szóval ha 2-3 hét múlva is k*rva jól érzed magad, akkor mondhatod, hogy tényleg megkönnyebbültél.
2013. máj. 19. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!