Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megkönnyebbült szakítás után?
Ma szakítottam a (volt) barátommal, mivel én nem vagyok szerelmes belé, és nem akartam áltatni.
Tudom, hogy ő szeret, hogy megbántottam, most miattam van sz*rul, de mégis könnyedebbnek érzem magam, kvázi föllélegeztem. Eddig minden szakítás után szomorkodtam (illetve egyszer összeomlottam, de az más történet), de most... Nem érzek semmit.
Baj ez? Rossz ember vagyok ettől? :((
18/L
szerintem jól tetted. bár az lett volna a legjobb, ha össze se jöttök így. szerelem nélkül minek kell összejönni?
Igen, úgy emlékszem, én is megkönnyebbültem szakítás után, bár már jó régen volt.
F
Nem vagy rossz ember ettől!Legalább őszinte voltál.
A megkönnyebbülés is normális, mert nincs már bűntudatod.
Én még sosem szakítottam, de tuti megkönnyebbülnék..
27/F
Eddig minden kapcsolatomnak én vetettem véget, mindig megkönnyebbülést éreztem. Mivel ha már eljön a szakítás, ott mindig baj van, nyomasztó, stb...
Sőt, kifejezetten boldog voltam utána mindig, pedig nem volt sose dolgom szemét vagy bármilyen negatív típusú férfivel... és mégis.
Én ettől nem érzem magam rossz embernek. Akkor lennék rossz ember, ha magamban érzem, hogy már vége, és nem szakítok, mert várnék arra hogy előbb jöjjön valaki más, vagy csak kényelmesebb így...stb, na akkor lennél rossz ember szerintem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!