Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vagyok szakítófélbe a szerelmemmel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Imádom, szeretem, ő is szeret, de nem bánik jól velem, sokszor én is van hogy megbántom, de kevesebbszer mint ahányszor ő rúg belém oktalanul. Nem jó vele nem jó nélküle. Ha keres az a bajom, ha nem keres az. Most két napja nem keressük egymást, rossz, de tudom hogy jobb lesz így. Viszont amikor újra felhív vagy ide jön, akkora annyira hiányozni fog, hogy csak az fog számítani hogy megint itt van nem pedig az hogy miért is nem volt eddig. Minden vita után ez volt. Nem tudok neki nemet mondani, de mostmár muszáj lesz. Hogyan tegyem?2013. máj. 17. 16:42
1/6 anonim válasza:
Egyetlen szó: döntés. Ha úgy érzed, meg lehet menteni ezt a kapcsolatot, akkor tegyél érte. Ha úgy érzed, nem lesz jobb, akkor meg tépd le a ragtapaszt, utána üvölts egy kicsit a fájdalomtól, majd élvezd, ahogy javul.
4/6 anonim válasza:
nagyon nehéz, én is sokszor voltam ebben a szituban, és sosem tudtam elszakadni, azóta is együtt vagyunk. Viszont nálam nincs már lila köd, úgy érzem átvette végre az agyam az irányítást, így ha még egy stikli lesz, akkor le is út, fel is út..
5/6 A kérdező kommentje:
Igen de nehéz ám. Hiányoznak a vele töltött percek, de veszekedések után azok mind semmiségek a bajok mellett. És olyankor úgy érzem nem is volt igazi. Néha tudom biztosan állítom h de igen szeret, és tudom, érzem. Valamikor meg talán nem is volt igaz..
2013. máj. 17. 16:48
6/6 A kérdező kommentje:
Kibékültünk :'DDD pont miután ki írtam a kérdést találkoztunk és ma jöttem haza addig együtt voltunk jó volt minden :)) remélem így is marad most
2013. máj. 21. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!