Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hülye vagyok? 25éves vagyok, már lassan 2éve együtt vagyok a Szerelmemmel. Nemrég kértem meg a kezét, ő viszont 16 éves.
Figyelt kérdés
a barátaim azt mondják,nem vagyok normális,mert a 16éves lányok még nem tudják mit akarnak,és gyakran változik a véleményük.De Ő nem ilyen!Teljesen úgy gondolkodik mint egy érett 23 éves nő.Tudom,hogy nagyon szeret és h mindennél fontosabb vagyok neki.Soha nem akarom Őt elveszíteni,Ő álmim nője.De ezt nem képesek tolerálni és megérteni a barátaim :( Én vagyok hülye vagy ők? Szerintetek sem vagyok normális??2013. febr. 19. 23:56
1/13 anonim válasza:
Ismerek olyat aki 16 évesen jött össze a faszijával, és most vannak 7. éve együtt boldogságban, egészségben, szerelemben. Úgyhogy jah szerintem is hülye vagy. Majd nem éli ki magát, azt 25 évesen fog lelépni, mikor már gyerek lesz.
2/13 anonim válasza:
Szerintem, lehet hogy most ez a 16 éves tini, azt hiszi csodás dolog történt vele, és veled akarja leélni az életét. De gondolj bele, 10 év múlva 26 lesz.... addig RENGETEG MINDEN VÁLTOZNI FOG, tuti hogy ő is, és a gondolkodás módja is ééés az érzései is.
3/13 anonim válasza:
Bár azt, hogy megkérted a kezét, kicsit korainak találom, de ez tényleg azon múlik, hogy ő milyen, illetve hogy milyen a kapcsolatotok. Általánosítani meg h*lyeség. Van, aki 15 évesen is már tudja, hogy mit akar, meg van, aki még 25 évesen sem.
Meg szerintem ez aranyos volt tőled. :)
4/13 anonim válasza:
Majd 4-5 év múlva, mikor a szerelem rózsaszín köde alábbszáll felnyílik a szeme, hogy "hoppá, még nem éltem ki magam" és valszeg jól otthagy téged, tökmind1 h összeházasodtok v nem. De az is lehet, h addig ki se tart a kapcsolatotok. Az oké, h te úgy gondolod, hogy érettebb a koránál, de attól még változhat, a viselkedése, a gondolkodásmódja, sőt változni is fog. Mert az életben egy dolog változatlan, és az a változás;)
5/13 anonim válasza:
#1: ez megint valami ostoba mendemonda, hogy egy embernek kell 2-3 év, hogy "kiélje magát" (ami kifejezés ezen szövegkörnyezetben a nagyfokú züllést és hűtlenséget takarja), majd pedig azután rendes, józan életű, mintaszerűen hűséges ara válik belőle.
A valóságban ez nem így van. Aki szolíd, hűséges, és nem akar zülleni, az 30 évesen is olyan marad. Aki meg egy r*banc, az 30 évesen is az marad. Általában persze.
6/13 Lilikécske válasza:
Annyira buták vagytok, szerintetek élni csak párkapcsolat nélkül lehet? Én akkor élek igazán, ha van párom, akire számíthatok, és aki egy biztos pont nekem.
7/13 A kérdező kommentje:
4.válaszoló:Annyira szeretem őt!El sem tudnám képzelni az életem nélküle.annyi boldogságot és szeretetet kapok tőle és kaptam ez alatt a 2év alatt,amennyit egész életem alatt az összes nőtől nem kaptam. És igen,éretten gondolkozik,határozott és tudja mit akar! Ő lett az életem központja,bármit megtennék érte és azért h boldog legyen! Elárulom,hogy rövid idő múlva,miután összejöttünk,kiköltözött Németországba,mert muszály volt a szüleivel mennie.akkor még nem gondoltuk ennyire komolyan a kapcsolatot.mégis ezidő alatt mindketten úgy éreztük,hogy mégis egymás mellett maradunk! Nagyon nehéz volt úgy hogy kimentem hozzá pár hétre,de így próbára lett téve a kapcsolatunk,de kitartott mellettem Ő is!Most úgy alakult,hogy hazaköltözik hozzám! És tudom,h az érzelmei ugyanazok irántam mint nekem...csak mikor ezt elmondtam a barátaimnak azóta nem is beszélnek velem és ők is fontosak számomra....
2013. febr. 20. 00:29
8/13 A kérdező kommentje:
7.válaszoló: nem nem vagyok lúzer,valószínüleg még nem voltál igazán szerelmes....
2013. febr. 20. 00:34
9/13 anonim válasza:
Hát elég gáz vagy, hogy 23 évesen csak egy 14 éves gyereket tudtál felszedni... Vess magadra!
10/13 A kérdező kommentje:
képzeld el h 10es skálán 12 es nőket tudnék felszedni...de nekem Ő kellett!igen,én döntöttem így,és jó döntés volt! És még szexben is olyan mint egy érett nő! Sok pasi irigyelne,ha tudná,mekkora mázlista vagyok.
2013. febr. 20. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!