Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hülye vagyok? 25éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hülye vagyok? 25éves vagyok, már lassan 2éve együtt vagyok a Szerelmemmel. Nemrég kértem meg a kezét, ő viszont 16 éves.

Figyelt kérdés
a barátaim azt mondják,nem vagyok normális,mert a 16éves lányok még nem tudják mit akarnak,és gyakran változik a véleményük.De Ő nem ilyen!Teljesen úgy gondolkodik mint egy érett 23 éves nő.Tudom,hogy nagyon szeret és h mindennél fontosabb vagyok neki.Soha nem akarom Őt elveszíteni,Ő álmim nője.De ezt nem képesek tolerálni és megérteni a barátaim :( Én vagyok hülye vagy ők? Szerintetek sem vagyok normális??
2013. febr. 19. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

"egy érett 23 éves nő"

LOL :-D :-D ióta érett egy 23 éves nő??? 30 alatt minden nő csitri!

Egyébként meg kérdező: beteg vagy! Reálisan max. még 5 évetek van együtt. Akkor a kislány dobbantani fog és kiéli majd magát, Te meg ott maradsz 30 évesen egyedül és kezdheted előröl. De akkor már 14-15 évesek nem fognak szóba állni veled, úgyhogy csak erőszakkal fogd tudni kiélni a pedofil hajlamaid!

2013. febr. 20. 08:42
 12/13 anonim ***** válasza:

1: sanszos, hogy tényleg változni fog.

2: mint 23 éves nő elég sok másik 20-27 éves nő ismerőssel megmondom neked, hogy még rohadtul nem az érett nő kategória ez se.

3: inkább azért vagy hülye, mert úgy jegyzed el, hogy még együtt se éltetek, részéről meg még nem is élt.

Hát ti tudjátok, amíg tart, használd ki, de azért ne legyél meglepett, ha mégse fog menni a dolog, és szokj hozzá az értetlenkedő megjegyzésekhez.

2013. febr. 20. 19:24
 13/13 megmondom ***** válasza:
Nézd.Az én feleségem is 16 múlt mikor megismerkedtünk, én 18.Idén lesz 21 éve, hogy együtt vagyunk :)
2013. febr. 21. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!