Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagálnátok ha a buszon / metrón / trolin egy csaj megmarkolná a feneketeket, vagy benyúl a lábotok közé?
Velem megtortent egyszer, hogy orvul, hatulrol tamadva, olyan szituacioban, amikor a legkevesbe sem szamitottam barmi ilyesmire (nem mintha tul sok olyan szituaciot el tudnek kepzelni, amiben ilyesmire szamithatok ismeretlen lanyoktol), belecsipett egy lany a fenekembe.
Nem tomegkozlekedesi eszkozon tortent, de alaposan belegondolva egy olyan helyen, ahol tenyleg megtortenhetnek olykor erdekes dolgok...
A reakciom kb. annyi volt, hogy baromira meglepodtem es nem ertettem, hogy ez meg mi az isten volt. Mire feleszmeltem, addigra a lany mar el is tavolodott, en meg maradtam egyhelyben a megcsipett fenekemmel es egy picit pislogtam meg par percig zavaromban, aztan folytattam tovabb az eletem.
Ha nekem is tetszik... egyszer élünk alapon viszonzásképp lesmárolnám.
29 F
Volt már rá példa. Akkor meglepődtem eléggé, a csaj mosolyogva nézett rám és leszállt. Nekem kellett pár perc mire feldolgoztam a dolgot mert olyan váratlan volt hogy még ilyet nem tapasztaltam hogy pont lány fogja meg egy pasi seggét.
Na mindegy.
Olyan is volt már hogy a tömött buszon kapaszkodtam és egy csaj megfogta kezem, és nem zavartatta magát, jó csaj volt csak azért megkértem hogy engedje el, mert a barátnőm mellettem állt és ha észreveszi nem nézte volna túl jó szemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!