Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Minden hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Minden hónapban mestruáltók, vagy egy évben hányszor?

Figyelt kérdés
Wikipedia szerint 28-33 naponta, igaz ez ? Milyen érzés ? Kellemetlen lesz ?
2013. máj. 18. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De! Ha egy nő terhes, akkor kb. 9 hónapig nem.:O
2013. máj. 18. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy fél évig sem menstruáltam egyhuzamban, ez persze nem normális, elvileg minden hónapban van. Szerintem eleinte inkább betétet használj majd, elég undorító, de nekem húzós lett volna rögtön az elejétől tampon pl. Mindenkinél más egyébként, van aki görcsök közt fetreng, más pedig meg sem érzi, illetve lehet egyszer ilyen máskor olyan, ez sem mindig ugyanolyan. Inkább a macera miatt rossz, figyelned kell, hogy időben cserélj betétet vagy tampont.
2013. máj. 18. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj, de így is elég kellemetlen (nincs szex, nincs strand, nincs fehér gatya/szoknya, érzékeny vagyok és szomorú..)
2013. máj. 18. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy minden hónapban.
2013. máj. 18. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
femina pezsgőtablettától nem vagyok hisztis és érzékenyebb előtte fájni nem fáj mert gyógyszert szedek és tampont használok tehát annyira nem gusztustalan csak idegesítő,hogy néha elfelejtem ,hogy megvan és átázik de szerencsére amióta gyógyszert szedek kevesebb napig tart és nem olyan erős ,most hogy kihagytam egy hónapot 2 napig erősebb volt a vérzés 3 nap már enyhült és 4 nap szinte alig jött.
2013. máj. 18. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!