Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Minden hónapban mestruáltók, vagy egy évben hányszor?
Ennyi parasztot... Most mit kell bunkoskodni egy 12 évessel aki normálisan feltesz egy kérdést?
Megyek inkább Yahoo answers-re itt sose születik normális válasz. Megnéztem wiki-n de azért meg akartam volna tudni tényleg így van-e és mik a személyes tapasztalatok.
Normál esetben tényleg 28-33 naponta de ahogy az egyik előttem szóló is írta, van, akinél más. Ráadásul több év, mire a vérzésed rendesen beáll, szóval ha pl. neked megjön először 12 évesen, lehet, hogy még 15 évesen se lesz rendszeres, kimaradhat akár heteket vagy hónapokat is.(Legalábbis én így tudom, de mindenesetre szerintem ha már hónapokat is kimaradna, én elmennék nőgyógyászhoz)
És igen, elég kellemetlen, persze ez is egyénfüggő, van, akinek olyankor minden baja van, görcsöl a hasa, érzékenyebb a megszokottnál, stb., van aki meg tök ugyanúgy éli az életét mint egyébként.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!