Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni egy ilyen pasira?
5 éve vált el, és nem akar "egyelőre" tartós kapcsolatot. Akkor ennek a pasinak egy szimpla időtöltés, unaloműzés vagy, semmi több.
Ennek a pasinak te sosem leszel senki jelentős az életébe.
5 év az húzós. Annyi idő alatt ki kellett, hogy heverje a szakítást. Ha nem, akkor te sosem tudsz majd labdába rúgni, mert mindig az előző kapcsolata árnyékába maradsz.
1-3 év még teljesen normális, főleg, ha nagyon szerette. De ha nem tud 5 év után sem túllépni a saját sérelmein akkor az halott ügy.
Ennek tükrében nekem is az a véleményem, hogy felesleges rá várni. Ha veled is lesz, ő soha nem lesz igazi társad.
5 év???? OMG. Fuss-fuss menekülj!
Komolyan beszélek. 5 év után egy válással takarózni, az nagyon gáz duma. Tudja, hogy szerelmes vagy belé, ha nem értelmi sérült, akkor fel is fogja, hogy mit jelent ez. Bizonytalan, persze hogy az, mert ha pacekba megmondaná, hogy valójában mi a helyzet, elhajtanád, de minimum összetörnél, és azt neki nem lenne jó látni.
Basszus, amikor a kérdést olvastam azt hittem, hogy nemrégen vált el, és csúnyán megégette magát, de évek teltek el könyörgöm. De dumának jó, hiszen te is bevetted.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!