Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smile44 kérdése:
Mennyire jönnek be a fiuknak a sportos csajok? :D
Figyelt kérdés
hajt a kíváncsisssság :D2013. máj. 18. 11:57
11/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! :)
Na persze a nagyon izmos meg durván kockás has, ilyesmi... nem igazán jön be, de a sportos az tökéletes! :)
20f
12/16 A kérdező kommentje:
exAmp ! Ezt akartam hallani :)
Persze azért nem agyongyúrt.. :D
2013. máj. 18. 18:24
13/16 anonim válasza:
hasonlót keresek :) amúgy jobb ha sportol legalább tudja mi munka van egy szép testben és a sport kitartóvá, széppé, magabiztossá varázsol :) sőt azért valljuk be szexnél sem mindegy h egy lusta lánnyal vagyunk vagy olyannak aki jobban bírja a tempót :) legalább nem egyedül kéne állandóan futnom meg edzenem talán rá tudnám szedni h jöjjön el velem :) és lenne egy közös érdeklődés, téma,hobby :)
14/16 A kérdező kommentje:
Egyik sem hátrány, az egyszer biztooos !! :D
2013. máj. 19. 21:17
15/16 anonim válasza:
te amúgy milyen sportot űzöl kedves kérdező? vagy csak neki akarsz állni valaminek? amúgy ne aggódj túledzeni természetes módon nem tudják magukat a nők ahogy a férfiak sem :)
16/16 A kérdező kommentje:
Nem izgulok, gyerekkorom óta sportolgatok.. :) csak kivancsi voltam :D
2013. máj. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!