Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexuálisan felizgulok a kék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan felizgulok a kék szemű fiúktól. Tapasztaltatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Van valamilyen fétisetek? Ehhez hasonlóra gondolok. Mit gondoltok erről?
2013. máj. 17. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem értem szőke a hajam, kék a szemem, és még soha nem volt barátnőm... Hol vannak az olyan lányok mint ti? :DD
2013. máj. 17. 23:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, kinek kék a szeme, de előny nálam. :D
2013. máj. 17. 23:02
 13/26 A kérdező kommentje:
#11 hát, nem tudom. szerintem másokat nem érdekel annyira a szemszín, mint engem. Ha nem lenne ez a fétis, engem sem nagyon izgatna, de valahogy nem tudom figyelmen kívül hagyni.
2013. máj. 17. 23:03
 14/26 A kérdező kommentje:
#10 nem szeretem a nagyon izmos férfiakat. Inkább legyen vékonyabb :)
2013. máj. 17. 23:04
 15/26 anonim ***** válasza:
a francba már kezdtem azt hinni h végre valakinek jó ízlése is van :D
2013. máj. 17. 23:10
 16/26 anonim ***** válasza:
igen, pont ez, sok a barna szemű sajnos
2013. máj. 17. 23:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Engem dicsértek már meg, hogy szép a szemem. Nagy kék szemeim vannak, dehogy "szexuálisan felizgultak" volna csak erre? Nem tudok róla. :)
2013. máj. 17. 23:13
 18/26 anonim ***** válasza:
amúgy nekem is kék szemem van de egyszer láttam egy szőke hajú szép alacsony lányt akinek olyan kék volt a szeme h simán befért volna egy bounty reklámba :O már zavarba jött úgy néztem de olyan szép szeme volt h nem bírtad levenni róla a szemed pedig nem nagyon szoktam a nők szemét nézni de az övé megfogott egyszerűen nem tudtam mást nézni rajta, megbabonázott vele pedig nem volt vmi szép leányzó de mégis feldobta a gyönyörű szeme hát ha te is láttad volna tuti elgondolkoznál a nemi identitásodon mert átmennél bisexbe az tuti :D
2013. máj. 17. 23:15
 19/26 A kérdező kommentje:
miért, mi a gond az ízlésemmel? :P
2013. máj. 17. 23:20
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem csak olyan van, hogy a kék szem az ideálom... pontosabban minden szem tetszik, de a kék az jobban, főleg a sötétebb! :)

Nincs is más tulajdonság, amire így egyértelműen tudnám mondani, hogy az ideálom! :)

20f, és kék szemem van :P

2013. máj. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!