Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves csajok, a két férfi közül melyik a szimpatikusabb kinézetű, melyiknek a közeledését fogadnátok szívesebben?
2013. máj. 17. 21:02
11/20 Derpette válasza:
Az első a mosolya miatt szimpatikusabb.
13/20 anonim válasza:
Az első olyan, mint egy kigyúrt patkány azokkal a fogakkal. A másodiknak meg p*csszája van, és nulla értelem a tekintetében (mondjuk az elsőnek se sok).
14/20 anonim válasza:
13-as úgy beszélsz itt, és becsmérled őket, mintha te tökéletes lennél, amit kétlek. Amúgy 2.
15/20 anonim válasza:
Akik fújjoltak, meg undorítónak nevezték őket: nektek milyen férfi tetszene?
16/20 Derpette válasza:
Én sem értem miért kell rosszmájúan nyilatkozni. Két külsőre teljesen normális ember van a képeken.
17/20 anonim válasza:
Szerintem sem kell fújogni vagy leszólni senkit. Nekem sem az esetem egyik sem, de azért még nem néznek ki rosszul. Ha választani kellene, akkor az egyes lenne a szeme és a mosolya miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!