Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyitottál már meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottál már meztelenül ajtót úgy, hogy aki veled szemben állt az nem a rokonod (barátnő, Feleség) volt hanem egy vadidegen?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mással előfordult e már olyan, mint velem. A feleségemet vártam haza, és mivel amúgy is meztelenül szoktam otthon lenni, hát úgy nyitottam ajtót, de nem a feleségem állt velem szemben hanem az újságos hölgy....
2009. okt. 2. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most eszembejutott a volt barátnőm... hmmmm :P

Történhetett volna 1-2 eset :D

2009. okt. 4. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyszer megesett, hogy öltözködtem a szobámban és nem találtam a melltartómat. Kiszaladtam érte a fürdőszobába félmeztelenül, amikor a folyosón a kanyarban pont öcsém haverjával futottam össze. Fülig ért a srác szája, én meg gyorsan elhajtottam a francba, hogy legközelebb be ne merjen jönni csengetés nélkül...

19L

2009. nov. 15. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Hmmm....19 éves lány előtt nekem is fülig érne :D
2009. nov. 15. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyáron otthon mindig meztelenül vagyok, kiszaladtam a postaládához ami egy fél szinttel lejjebb van mint a lakásom, hogy megnézzem megnézzem meg jött e már a postás, mert nagyon vártam egy levelet. Na pont akkor jött a postásunk 35 év körüli nő . Ott álltam előtte a bejártban meztelenül. Megkért engedjem be, majd a postámat is ideadta, aláírtam mert ajánlott volt, és miközben mentem fel a lápcsőn még utánam is szolt, hogy ide ezután nagyon szívesen jön.
2010. ápr. 30. 09:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze.
2010. ápr. 30. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
meztelenül táncoltam az ablakom előtt és a szomszéd vénasszony :D integettem neki :D
2010. júl. 31. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Elég régi kérdés, de most került a szemem elé. :P

Én egyszer a húgomat hoztam kínos helyzetbe. :P Két srác volt nálunk, kopogtató cédulákat gyűjtöttek és a konyhában beszélgettünk. Húgom ekkor ment be a szobájába, de azt nem tudtam, hogy öltözni, be se zárta az ajtót, csak behajtotta. Éppen kérdezni akartam tőle valamit, benyitottam, ő meg egy szál bugyi és melltartóban. Gyorsan becsuktam az ajtót, de láttam a két srácon, hogy ledöbbentek hirtelen. xD Én a végén jót röhögtem, húgomnak már nem tetszett ennyire. xD

23/f

2010. aug. 7. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Hány éves volt a húgod? 13? 18? 23?
2010. aug. 8. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!